На замітку водіям! Деякі дороги Хмельницької області змінили назви, статус і протяжність

На замітку водіям! Деякі дороги Хмельницької області змінили назви, статус і протяжність
  • В Україні сформували нові автомобльні коридори. 
  • Кабмін вніс деякі зміни до постанови про перелік автомобільних доріг державного значення.
  • Які зміни торкнулися Хмельниччини? 

Постанова Кабміну № 654 змінила обстановку на дорогах України. Документ передбачає подовження ряду міжнародних маршрутів, формування нових національних коридорів, підвищення класифікації окремих доріг.   

Зокрема, збільшилася протяжність автодоріг державного значення, які пролягають через Хмельницьку область - із 2080,2 кілометрів стало  2090,5.  

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Так, до національної траси Н-03 Житомир-Чернівці приєднали об’їзну дорогу Старокостянтинова, а це плюс ще 11,2 кілометрів. 

Відео дня

Дорога регіонального значення  Р-32 Кременець-Біла Церква-Ржищів підвищена за класифікацією до національної дороги. Тепер вона називається  Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка.  В Укравтодорі пояснюють, що вона стала новим національним коридором «Центр – Захід». Цей коридор проходить через 6 областей та поєднує два береги Дніпра.

Дорогу Р-05 Городище-Рівне-Старокостянтинів перевели у статус національної Н-25, що веде до україно-білоруського кордону.

Постановою Уряд також вніс зміни у назви деяких автомобільних доріг. Наприклад, автомобільна дорога М-12 тепер має назву Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up