На Зарічанській автомобіль збив жінку. Кажуть, вона йшла по "зебрі"

На Зарічанській автомобіль збив жінку. Кажуть, вона йшла по "зебрі"
  • Хмельничанку збив автомобіль Таврія на зупинці “Думка”.
  • Постраждалу забрала “швидка”. 
  • На дорозі в обидві сторони утворився затор.

Дорожньо-транспорта пригода сталася сьогодні ввечері, 27 листопада. Жінка, за словами свідків, переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Її збив водій червоного автомобіля "ЗАЗ Таврія". З травмами жінку забрала “швидка”. Інформації про потерпілу немає. На вигляд їй 25-30 років.

У автомобіля розбите скло, а також побита передня частина та погнутий капот. На дорозі валяються уламки машини. Водій надає пояснення поліції. На дорозі в обидві сторони утворився затор. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Корисне посилання

Всі пропозиції купити ЗАЗ 1105 Дана у Хмельницькій області зі 100 автосайтів на Аutomoto.ua!

ОНОВЛЕНО. У зведеннях поліції йдеться про те, що жінку збив 63-річнй водій. Копи з'ясували, що жінка переходила за декілька метрів від пішохідного переходу. Зараз потерпіла перебуває у реанімації. У неї закрита черепно-мозкова травма, перелом ноги і забій грудної клітини. 

Відео дня

Читайте також: На трасі в Дунаєвецькому районі збили чоловіка з тату "Вова". Поліція не може встановити особу 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сіма

    Вот ці мажори, вже на Таврії пересіли. Ну давайте, хейтери, починайте заздрити мажору на Таврії
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up