На зупинці “Либідь Плаза” водій тролейбуса наїхав на 87-річну жінку

На зупинці “Либідь Плаза” водій тролейбуса наїхав на 87-річну жінку
  • Постраждалу забрали до травматологічного відділення міської лікарні. 

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій постраждала пенсіонерка. Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 24 січня, на зупинці «Либідь Плаза» по Кам'янецькій. 

За інформацією правоохоронців, 60-річний водій тролейбуса наїхав на жінку, яка під час посадки в громадський транспорту впала під колесо. Сталося все близько 17:45. 

У 87-річної постраждалої діагностували перелом ступні. Її госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Відео дня

За даним фактом слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті  286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Валентина Мушак

    І я підтримую таку думку, що 87 років та ще така погода, що немає дітей, внуків. Є сусіди . Чого йти в таку нежить. Треба бути обережними, як людям, так і водіям. Особливо в таку погоду.  Поважайте один одного і не буде біди.
  • Olexii Sorokin

    Хтось може пояснити, для чого вказувати вік водія в заголовку?
  • Читач86

    Ужас!Сколько неграмотности можно увидеть! Наверное одни двоечники!
  • Ліда Стасюк

    Треба шукати причину хто виноватий а незразу виноватий водій  може жіночка ,виж бачитк особливо в уарантин підїжає транспорт пожилі люди уидаються майже під колкса незважаючи ні на що і ні накого,будь хто нехай залишиться на зупинці тільки ни вони,але все треба розібратися справедливо а незразу на водія...

keyboard_arrow_up