Надув у “Драгер” 4,36 проміле: у Ружичній спіймали ще одного п’яного водія

Надув у “Драгер” 4,36 проміле: у Ружичній спіймали ще одного п’яного водія
Тут і далі фото УПП у Хмельницькій області
  • Копи зупинили “Daewoo” за порушення правил.

  • Норма алкоголю у водія була перевищена майже у 22 рази. 

Вже вдруге за останні дні в обласному центрі правоохоронці натрапляють на алкорекордсменів. Ми розповідали про неадекватного водія на “ЗАЗ”. Він був нстільки п’яний, що “Драгер” зашкалив. Кількість алкоголю в крові чоловіка більш ніж у 25 разів перевищувала допустиму норму. Читайте про це за посиланням

Та вже наступного дня патрульні зупинили ще одного нетверезого кермувальника. Це сталося на вулиці Володимира Глушенкова. В поліції повідомили, що автомобіль “Daewoo Nexia” порушував правила дорожнього руху. 

Легковик зупинили копи. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у того явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували керманичу пройти огляд за допомогою приладу “Драгер”. Результат показав 4,36 проміле, що майже у 22 рази перевищує допустиму норму.

Відео дня

На водія інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

— Вкотре наголошуємо! Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху! — додають в патрульній поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Андрей Кузнецов

    В Ружичнiй не квасять, брехня😊😅

    ЧитачЧитачів reply Андрей Кузнецов

    100 %. В Ружичній ширяються.
  • ЧитачЧитачів

    Це ж смертельні дози. Тут напевно на один і той же Драгер (поламаний) їх і зловили.
  • Олександра Витальевна

    Хоть наші ЗСУ наші захісники, будуть мати на чому їздити

    ЧитачЧитачів reply Олександра Витальевна

    Конфіскації авто в ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО. Всі, хто хоч трішки розумний вже відсудили і повернули свої авто.
  • Els McKoval

    Авто піде на ЗСУ?

    ЧитачЧитачів reply Els McKoval

    Ні. Ст.130 конфіскації авто не передбачає.

keyboard_arrow_up