Нагорний знову не явився в суд. Зі свідків були тільки патрульні

Нагорний знову не явився в суд. Зі свідків були тільки патрульні
  • На засідання по справі Сергія Нагорного викликали 7 свідків. З’явилися лише поліцейські.
  • Знову не прийшов і сам Нагорний. Чоловік ще на лікарняному. Розгляд справи затягується.

Сьогодні, 9 березня, продовжився розгляд справи Сергія Нагорного. На чоловіка ще 2 січня склали матеріали за порушення статті 130 КУпАП. Патрульні тоді запідозрили, що водій їхав п’яним. Підтвердити чи спростувати це вони не змогли. Сергій Нагорний відмовився від проходження тесту на алкоголь.

Судове засідання тягнеться ще з лютого. Спочатку Сергій Нагорний не приходив на судові засідання. Потім він уповноважив представляти себе адвокату Оксані Каденко. Приступив суд до розгляду справи лише 28 лютого. Тоді було вирішено викликати 7 свідків для з’ясуваня усіх обставин. Та прийшли лише патрульні, які тієї ночі зупиняли автомобіль Сергія Нагорного.

Двоє поліцейських розповіли суду про причини зупинки автомобіля і те, чому на водія оформили матеріали за 130 статтею КУпАП. Про усе це вони раніше розповідали журналістам vsim.ua.

Відео дня

Також на суд запрошували інших свідків. Двоє з них були присутніми при зупинці автомобіля у ніч з 1 на 2 січня. Ще двоє були при оформленні матеріалів справи в Південно-Західному відділі поліції. Запросили на суд і лікаря Хмельницького обласного наркодиспансеру, який чергував тієї ночі. Та ніхто із них не прийшов. Тому засідання продовжиться 22 березня.

За словами адвоката, її підзахисний Сергій Нагорний має наступного разу все-таки явитися до суду. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Нагадаємо, що затриманий по 130-ій водій Сергій Володимирович Нагорний, ймовірно, є керівником сервісного центру МВС Хмельниччини. Чоловік саме з таким іменем і датою народження зазначається в протоколі копів. Хоча на запитання журналіста vsim.ua  керівник сервісного центру сказав, що це неправда і його в ніч з 1 на 2 січня патрульні не зупиняли.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ілля Дячук

    Справу закриють, а Нагорний вийде сухим з води. Це ж очевидно. Тим більше, з таким матьорим адвокатом
  • Анна Островська

    та нічого цьому бику годованому не буде, що тут казати? він як дер гроші з людей, так і дертиме в своєму МРЕВ
  • Ірина Волошина

    в нас, як в казках - все робиться не з першого разу...
  • Антіпко

    Він і не прийде на суд. Нашо тратити час і палитися перед камерами. Він все давно порішав а суд то просто формальність
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up