“Намагалися реанімувати вже мертвого”: в моторошній ДТП під Волочиськом загинув вчитель

“Намагалися реанімувати вже мертвого”: в моторошній ДТП під Волочиськом загинув вчитель
  • ДТП під Волочиськом забрала життя 53-річного Олександра Возного.
  • Його родичі запевняють, що винний водій  “Fiat Scudo”. 
  • За їхніми даними, чоловік сів п’яним за кермо та “летів” на шаленій швидкості. 
  • Які приголомшливі деталі розповіли свідки родині загиблого, читайте в матеріалі на vsim.ua.

Картини моторошної аварії під Волочиськом Ірина Бабюк запам'ятає на все життя. В той фатальний вечір загинув її рідний дядько. Без тата залишилися двоє синів. Від пережитого горя до тями не може прийти вбита горем вдова. Вона з вечерею чекала на повернення чоловіка. Олександр Возний поїхав у справах до сусіднього села та мав незабаром повернутися. Але вдома чоловіка так і не дочекалися. Все через аварію, що трапилася 15 травня на дорозі між селами Поляни й Тарноруда.

Там, за даними поліції “лоб в лоб”, зіткнулися дві автівки. За кермом “ВАЗ” був 53-річнй Олександр. Від отриманих травм він помер на місці. Жінка, яка була в салоні поруч, потрапила до реанімації. Водій іншого легковика також постраждав. Він наразі в травматології. В поліції повідомляють, що саме 31-річний водій “Fiat Scudo” виїхав на «зустрічку», де зіткнувся із “ВАЗ”. Родичі загиблого запевняють, що кермувальник був п’яний та їхав на шаленій швидкості. Про свої підозри вони розповіли журналістам vsim.ua.

  • Відео дня
    /li>

“Випивав, а потім сів за кермо”

Свідки аварії, за словами Ірини, намагалися допомогти жінці вибратися з автівки, але її заблокувало сидінням. Справжній шок Ірина відчула, коли побачила свого дядька. Його голова звисала із відкритих дверей автівки. Чоловік не подавав ознак життя. 

На місці аварії був чоловік пасажирки, яка вижила. Він приїхав на місце перший. Родичам загиблого розповів, що водій “Fiat Scudo” був в салоні не один. За його словами, з місця втекла невідома жінка. Вона сиділа поруч водія та змогла самостійно вибратися з авто. 

За словами Ірини, поліція відібрала покази в очевидців. Вони нібито розповіли, що бачили чоловіка напередодні біля річки у Волочиську. Він там був на пікніку із друзями та випивав горілку. До цього, за словами Ірини, чоловік був помічений у кафе “Смерічка”, де також вживав алкоголь.

“Любив квіти та був гарним вчителем”

Жінка розповідає, що її дядько був дуже доброю та чесною людиною. Все життя працював не покладаючи рук. Вчителював у Тарнорудській школі та займався садівництвом. Мав три теплиці, у яких вирощував квіти, овочі та розсаду. Крім цього Олександр Возний був дуже талановитий: грав на музичних інструментах та брав участь у самодіяльності. 

На фото Олександр Возний з дружиною Валентиною. Світлину надала Ірина Бабюк

Наразі, за словами Ірини Бабюк, слідство по справі триває. Дружину загиблого викликали на допит.

Щоб цього не сталося жінка розмістила допис у соцмережі та привертає увагу до справи. 

Журналісти vsim.ua звернулися у сектор комунікації ГУНП у Хмельницькій області аби дізнатися чи водій “Fiat Scudo”  дійсно був у стані алкогольного сп'яніння. Однак там повідомили, що дана інформація знаходиться у слідчого й отримати її можна лише після офіційного запиту. 

Ми склали відповідний запит та відправили його на електронну адресу ГУНП у Хмельницькій області. Про результати повідомимо, щойно надійде відповідь. За оновленнями слідкуйте на нашому сайті. 

Додамо, що наразі поліція повідомила лише про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Якщо провину водія  “Fiat Scudo” доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Марія Білоуха

    Світла пам'ять
  • Мирослава Маргітич

    Вічна пам'ять
  • Віта Песоцька

    Люди ви серйозно від 3до 8?Коли вже перестануть гинути люди через дебілів які сідають за кермо п'яні.Де наша поліція,що вона робить?Для чого нам поліція,щоб хабарі брали і покривали п'яних виродків.
  • Сергій Дзендзель

    Леш, це невдала монетизація новин, якісь скрізь безкоштовно. Найкращий варіант відписатися від істочника який вимагає щось за те що є безкоштовним....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up