Найстаріший міст Хмельницького відремонтують за 12 мільйонів

Найстаріший міст Хмельницького відремонтують за 12 мільйонів
  • Міст на Строкостянтинівському шосе потребує ремонту.
  • Ремонтувати шляхопровід через Південний Буг захотіли дві фірми.

Міст по Старокостянтинівському шосе було збудовано 1944 року. Це друга за довжиною переправа через Південний Буг в нашому місті  - 75,9 метра. На 50 сантиметрів більшу довжину має міст по Трудовій.

За свою 73-річну історію міст на Старокостянтинівському шосе практично не ремонтувався. Про необхідність підмарафетити його в міській раді заговорили ще на початку минулого року. Та грошей на це ніяк знайти не могли. Заступник міського голови Анатолій Нестерук зазначав, що потрібно близько 12 мільйонів гривень.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Хмельницькому на Automoto.ua.

Відео дня

Вирішили взятися за ремонт лише у 2017-ому. Оголосили тендер для пошуку виконавця робіт на суму 11 976 000 гривень. З першої спроби визначити переможця не вдалося. В компанії «Західтрансбуд», яка запропонувала на майже на 37 тисяч меншу ціну, не все в порядку було із документацією.

Було оголошено другий тендер. Як йдеться на сайті «Prozoro», меншу ціну знову запропонував львівський ТзОВ «Західтрансбуд». Його визначили переможцем. Іншим претендентом ТОВ "Автоміст" із Закарпаття, яке запропонувало більшу ціну на 32 тисячі. Згідно документації, усі роботи мають бути завершені до 20 грудня 2017 року.

Читайте також: Історії мостів Хмельницького: жахливі трагедії і шокуючі знахідки 

Чи буде на час проведення ремонту обмежений чи перекритий рух транспорту, поки невідомо. Як раніше зазначав vsim.ua начальник управління ЖКГ Хмельницької міськради, з цим будуть визначатися ближче до початку робіт. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Petro Matuschak

    яка організація  надала  експертне  заключення  щодо аварійного  стану   шляхопроводу . Прошу константуючу  частину  та  висновок опублікувати  на  сайті. З огляду несущі  конструкції  потребують щорічного  поточного  ремонту,який  не  проводиться. Вважаю ,що посадовці  задіяли  фінансову  аферу  за  рахунок  громадян м. Хмельницького.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up