“Не вийшов з машини, а виповз”: деталі ДТП за участю колишнього головного ДАІшника Хмельницького

“Не вийшов з машини, а виповз”: деталі ДТП за участю колишнього головного ДАІшника Хмельницького
  • Аварія трапилася на перехресті вулиць Свободи-Прибузька.
  • За кермом однієї з автівок був п’яний колишній начальник міської ДАІ Віталій Присліцький.
  • Що відомо про ДТП і чому патрульні досі не вручили йому протокол?

Близько опівночі на перехресті вулиць Свободи та Прибузька рухалися Hyundai Elantra і Hyundai Kona. Було це 21 травня. За кермом однієї з них - 27-річний таксист Андрій, який повертався зі зміни додому. Чоловік згадує, як трапилася аварія. 

Скрін з сюжету "Надзвичайних новин"

“Ледь стояв на ногах”

Відразу після зіткнення таксист рушив до іншого водія. Побачене його здивувало. Бо за кермом автівки був п’яний чоловік. Після приїзду патрульних з’ясувалося, що ним є колишній начальник міської ДАІ Віталій Присліцький. 

Відео дня

Учасник ДТП Андрій розповідає, що чоловік ледь стояв на ногах. “Він був повністю напідпитку. Не вийшов з машини, а виповз”, - каже в сюжеті “Надзвичайних новин” Андрій.

Помітили стан сп’яніння Віталя Присліцького і патрульні, які прибули на місце ДТП. Однак від огляду приладом “Драгер” чоловік відмовився. Натомість погодився поїхати до закладу охорони здоров’я. Правоохоронці отримали висновок лікаря, що підтвердив стан сп’яніння. Про це повідомляє інспектор управління патрульної поліції Роксолана Вавренюк.

В результаті, винним у ДТП визнали таксиста. Мовляв, він не надавав перевагу в русі іншому водієві. На нього склали протокол за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП без потерпілих). А на колишнього начальника міської ДАІ - протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). Та патрульні й досі не вручили Віталію Присліцькому протокол. Адже місце його перебування наразі не відоме. 

Знайти колишнього головного ДАІшника Хмельницького намагалися і журналісти “Надзвичайних новин”. Та марно. На телефонні дзвінки чоловік не відповідає. “Поцілували” замок вони і на дверях його будинку. Тож чи зможуть притягнути чоловіка до адміністративної відповідальності - не відомо.

Що відомо про Віталія Присліцького

З посади начальника міської Державтоінспекції Віталій Присліцький звільнився за власним бажанням у 2014 році. За даними сервісу YouControl, наразі на нього зареєстровано два підприємства. Одне із них надає послуги технічного обслуговування та ремонту автомобілів. Інше - мале приватне виробниче підприємство “Піраміда”. Вид діяльності - виробництво деталей і приладдя для автотранспортних засобів.

Крім того, Віталій Присліцький їздить нетверезий за кермом вже не вперше. За даними реєстру судових рішень, за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) його вже притягали до відповідальності. Було це у 2018 році. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anatoliy Proskurovitch

    Ось і вся суть поліцейської реформи.
  • Татьяна Таніта

    Таким все дозволено
  • Valentyna Stepanyuk

    Таким , як він всe дозволeно....
  • Татьяна Лановая

    Сволоч
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up