"Ніби люди живуть тільки на Озерній": про брак транспорту на залізничний вокзал і Ракове

"Ніби люди живуть тільки на Озерній": про брак транспорту на залізничний вокзал і Ракове
  • На сайті "Відкрите місто" з'явилося повідомлення від хмельничанки, яка нарікає на відсутність транспорту з "Катіону" через Інститутську та Тернопільську до залізничного вокзалу та мікрорайону Ракове.
  • Вона просить вирішити цю проблему, оскільки на власному досвіді переконалася, наскільки вона є нагальною.

Нова транспортна реформа у Хмельницькому постійно викликає дискусії між містянами.

Хтось розцінює це як крок вперед, інші нарікають на недотримання графіків руху та незручність розподілу маршрутів. Про це пишуть і в петиціях, і в соцмережах, і на всеможливих сайтах.

Так, хмельничанка Марина на сайті "Відкрите місто" розмістила звернення, у якому просить налагодити сполучення громадського транспорту від "Катіону" до залізничного вокзалу та мікрорайону Ракове.

Відео дня

Жінка зазначає: "Особисто годину з 19:00 по 20:00, і це в мороз, простояла на зупинці біля поліклініки №4. Через кожну 2-5 хвилин маршрутки на Озерну і Гречани. В сторону вокзалу і Раково нічогісьнько. Як таке може бути, що до головного напрямку в сторону вокзалу немає транспорту. І це не одиничний випадок, регулярно ввечері нічим добиратись з цетра до вокзалу і Раково. Таке враження, що люди живуть тільки на Озерній і там центр міста".

Вона наголошує на тому, що через вулиці Тернопільську та Інститутську увечері у вказаному напрямку просто немає чим добиратися. 

На сайті зазначили, що звернення пані Марини вже прийняли в роботу. Чи вирішиться проблема, оцінять вже самі мешканці міста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Андрій Бриндак

    З 17:00 до 17:30 зупинка "Хмельницькзалізобетон" у напрямку міста лише одна 3 в 17:05 і все.

    У графіку мають бути інші тролейбуси, їх фактично немає. Кожен день немає.

    Доречі про графік, хто автор ідеї, щоб у години пік на маршрут виводити максимум по два тролейбуса? Підкормлюємо маршрутчиків?

    Взялися керувати містом, дбайте про усіх людей, а не про своїх улюбленців, якім треба дати заробити.
  • Мастак

    Як ті маршрутки можуть їздити до пізнього вечора, коли водій із самого ранку за кермом? А на наступний день знову за кермо, так щоденно...  То може водієві не спати взагалі? Він же людей везе, безпека на першому місці . Я ще не бачив ні на одному маршруті, щоб водії працювали по дві зміни, а це грубе порушення. Звичайно, чуго ж людина(водій) не буде нервовий , коли він спить по декілька годин , а потім ще цілий день перевозить пасажирів... Транспортна інспекція " спить", тому люди не можуть добратися до домівок ...
  • Andy Andy

    Абсолютно погоджуюсь і писав про це два місяці тому, що з Півд._зах. району до Раково ввечері не їздить нічого. Але так нічого і не змінилось за 2 місяці.  Великі буси хочуть їздити тільки в годину пік, і мали вони на увазі ті графіки і реформи.
  • Лариса Мисюра

    В  Гречани та  з  Гречан -люди  стоят  по  40  хвилин. Маршрутки  більш  менш  їздять Тролейбуси  ніяк. Для чого продавати проїздні квитки, якщо люди мусят їздити  маршруткою.

    А   розклад  рідко  коли  співпадає. Хіба  що  до 10  ранку та  з  16-до  18 вечора но  не  завжди . А  в  середині  дня  та  після  18-ї  години  - кому  як  вздумається. А  в  16  маршруту   взагалі  графіка  не  має. Погано  що  відмінили   8-й тролейбус. Вїн  їздив  часто. Можна  було  виїхати  в  центр. А  далі  хто  куди.  .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up