Нічні пригоди у Хмельницькому: «заліплений» водій, спроба самосуду і наркотики

Нічні пригоди у Хмельницькому: «заліплений» водій, спроба самосуду і наркотики
Фото патрульної поліції у Хмельницькій області.
  • Автомобіль «Honda» на великій швидкості їхав по Бандери вночі, 6 липня.
  • Він мало не збив хмельничан, які поверталися із святкування Івана Купала на пляжі.
  • Після зупинки, водій і пасажир почали тікати. Перехожі оточили їх і хотіли вчинити самосуд.
  • Обох затримали поліцейські. В машині знайшли наркотики.

На годиннику була 23:50. В цей час хмельничани поверталися із святкувань купальської ночі. На перехрестях і біля пішохідних переходів чергували патрульні, які стежили за безпекою руху. В цей час вони помітили автомобіль «Honda», який на великій швидкості їхав по Бандери зі сторони «Електроніки».

Автомобіль не знижував швидкість після звукових та світлових сигналів патрульних. В цей час на переході були пішоходи. Намагаючись їх оминути, він вилетів на узбіччя. За свідченнями очевидців, при цьому він сильно вдарився об бордюр й звук був схожим на вистріл.

Відео дня

Після зупинки автомобіля з нього вийшли 43-річний водій та 21-річний пасажир і почали тікати. Зробити цього не змогли. Їх відразу оточили перехожі й уже хотіли чинити самосуд. У втікачів було явно вираженні ознаки сп’яніння, що ще більше розлютило присутніх.

Та побити чи зробити із ними щось інше ніхто не встиг. Обох чоловіків патрульні затримали і посадили до себе в авто. Водію запропонували пройти тест на стан сп’яніння. Він відмовився. Тому на нього оформили матеріали за керування транспортним засобом «під мухою».

Також патрульні оглянули автомобіль затриманих. У відкритому підлокітнику вони помітили згорток з наркотиками. Тому викликали на місце слідчо-оперативну групу. Правоохоронці зібрали усі докази, серед яких різноманітні засоби для вживання наркотиків. Далі усе встановлюватиме слідство.

За даним фактом буде порушено кримінальне провадження за статтею 309 КК України. Підозрюваним загрожує до 3 років обмеження або позбавлення волі. Також авто, на якому вони їхали, евакуювали. До того ж, документів на право керувати автомобілем водій не показав. Про це повідомляють в патрульній поліції Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Благодир

    Треба за П'янку за кормом кримінальну відповідальність від 5 років -  бо це потенційні вбивці. Штраф в 10.000 не лякає людей які отримують по 40-50тис
  • Неля Мисловська

    Дякую Вам за інформацію.Ато цілий день сьогодні ця страшна картина перед очима.А саме більше було страшно за людей,які в той час (24.00)там знаходилися.Новини -це звичайно харашо,але коли вони більш правдиві...
  • Дмитро Чорномаз

    Шановні депутати Верховної ради робіть щось приймайте закони по протидії алкоголізму за кермом робіть їх жорсткими.(рухайтесь бо ця алкашня вже стільки наробила біди....)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up