Норвезькі благодійники передали 3 автомобілі захисникам із Хмельниччини (ФОТО)

Норвезькі благодійники передали 3 автомобілі захисникам із Хмельниччини (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки військової частини А2641

Кам’янчанка разом зі своїм чоловіком та приятелем започаткували благодійний фонд, який з перших днів війни активно допомагає захисникам боронити рідну землю. 

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України світ об’єднався задля допомоги нашим захисникам. Адже вони потребують чимало транспортних засобів. На фронті автомобіль — це один із основних засобів. Завдяки машинам військові ефективніше нищать окупантів. 

Разом з тим, на війні автівки — це своєрідний витратний матеріал. Вони виходять з ладу, бо потрапляють під обстріли. Тож досить часто часто виникає нагальна потреба у своєчасній евакуації техніки, яку пошкодили на передовій.

Відео дня

Саме тому днями норвезька благодійна організація «UkrainasFrihetsHjelp» завдяки співпраці із компанією «Viking Assistance Group» передала для військовослужбовців однієї з військових частин Хмельницької області евакуаційний автомобіль “Mercedes-Bens 1835 Actros”. Про це йдеться на сторінці військового формування. 

Зазначимо, що «UkrainasFrihetsHjelp» заснувала в перші дні війни кам’янчанка Марина Боговіна разом зі своїм чоловіком Крістеном Торпом з Осло та їхнім другом Мікелем Дублаугом. Ця організація стала міцною підтримкою України. 

— Колектив військової частини А2641 висловлює щиру подяку норвезькій благодійній організації «UkrainasFrihetsHjelp», Марині Боговіній, Крістену Торпу та норвезькому народові, усім тим, хто долучився до організації придбання і передачі даного автомобіля. Разом із тим, окремо слова вдячності висловлюємо  представникові громадського об’єднання «Кам’янець-Подільської міської спілки ветеранів Афганістану» Миколі Кононову та голові Кам’янець-Подільської районної ради Михайлу Сімашкевичу за допомогу в організації логістичних заходів з транспортування машини, — пишуть військові. 

Слід також зазначити, що «UkrainasFrihetsHjelp» за кошти організації придбала та передала ще 2 автомобілі “Mitsubishi L-200” із оснащенням для інших військових частин Сил оборони. Вже сьогодні цей транспорт попрямував в райони ведення бойових дій під Бахмутом та буде допомагати нашим бійцям нищити агресора. 

— Завдяки спільній роботі в спільній боротьбі Україна обов’язково здобуде Перемогу! А усі українці, волонтери, міжнародні друзі і партнери наближають переможний мир разом з нами! — впевнені військові. 

 

Читайте також: Благодійники з Німеччини передали допомоги на 100 тисяч євро в одну із громад

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up