Благодійники з Німеччини передали допомоги на 100 тисяч євро в одну із громад

Благодійники з Німеччини передали допомоги на 100 тисяч євро в одну із громад
Тут і далі фото зі сторінки Новоушицької тергромади
  • Новоушицька громада отримала автобус “Setra”, медичне обладнання, інвентар та інше устаткування. 

  • Воно надійшло від жителів міста Херсбрук. 

Світ продовжує підтримувати Україну, надсилаючи зброю та благодійну допомогу в кожен куточок нашої країни. Так, днями чергова допомога надійшла з міста Hersbruck (Німеччина). Воно є містом-партнером селища Нова Ушиця, що на Кам’янеччині. 

— Маємо неймовірну підтримку та допомогу від наших друзів з Німеччини. Наша громада отримала автобус “Setra”, медичне обладнання та інвентар, устаткування для соціальної реабілітації, інше обладнання, необхідне для населення Новоушиччини, — повідомляють в тергромаді. 

Відео дня

Загальна сума гуманітарної допомоги складає майже 100 тисяч євро. Автобус після доставки та розмитнення планують передати для підвезення учнів Новоушицького ліцею. Натомість, вантаж отримають заклади медичної та соціальної сфери громади.

— Висловлюємо щирі слова подяки бургемістру міста Херсбрук Robert Ilg, помічникам Armin Steinbauer, Volker Hegel, усім жителям міста Херсбрук та країни Німеччина, — додають в громаді. 

Також. під час зустрічі, яка відбулася у місті Брно (Чехія), керівники громад-побратимів Роберт Ільг та Анатолій Олійник обговорили питання подальшої комунікації. Тож, ймовірно, скоро до Нової Ушиці прибуде допомога від чеських благодійників. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up