Нові деталі смертельної аварії на Тернопільській: водієві з Городка оголосили про підозру

Нові деталі смертельної аварії на Тернопільській: водієві з Городка оголосили про підозру
Світлини зі сторінки Хмельницької обласної прокуратури
  • Чоловікові 29 років.
  • Наразі він в ізоляторі тимчасового тримання.

За кермом «Opel Astra», що 1 травня на пішохідному переході на вул. Тернопільська в Хмельницькому збив двох військових і поліцейську, був 29-річний житель Городка.

Про це інформують в обласній прокуратурі.

Правоохоронці водія затримали.  Йому вже повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Відео дня

Наразі вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

«До розгляду клопотання він буде перебувати в ізоляторі тимчасового тримання», - зазначають у прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області

Нагадаємо, внаслідок аварії, що близько 13-ї години 1 травня трапилася на вул. Тернопільська біля магазину меблів «Оріт», постраждали троє людей: один 45-річний військовий загинув, другий 45-річний військовий та 31—річна поліцейська – шпиталізовані. Деталі читайте у матеріалі Смертельна ДТП на Тернопільській: “Opel” збив людей.

У Хмельницькому міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки «Військовому Кур’єру» повідомили, що обидва військових – їхні службовці. Спільно з поліцейською вони  розносили повістки і саме направлялися за адресою одного з призовників. Назвати ім’я загиблого військовослужбовця у військкоматі відмовилися. 

Як журналістам vsim.ua розповіли свідки події, військові та поліцейська переходили дорогу по неврегульовану пішохідному переході. Бус їх пропустив, а ось легкових – ні.

Унаслідок зіткнення лобове скло автомобіля зазнало пошкоджень. В салоні «Opel Astra» перебували також жінка й дитина.

У соцмережах 2 травня з’явилося відео моменту зіткнення. Його зафіксували камери відеоспостереження.  Експерт з ДТП прокоментував побачене й назвав ймовірні причини ДТП журналістці  vsim.ua.

  • «Не знаю ні водія, ні пішоходів. Якщо вірити відео ДТП, то пішоходи перетинали проїжджу частину, в недозволеному місці, хоч зовсім недалеко був пішохідний перехід, - поділилася думками під дописом прокуратури Мирослава Крижанівська. - І я собі думаю, що пані поліцейська точно мала би знати про те, що в цьому місці перетинати дорогу заборонено. (Не зважаючи на те, що водій керував об'єктом підвищеної небезпеки)».

А що скажете ви, глянувши на відео?

Додамо, що слідчі наразі встановлюють всі обставини смертельної аварії. Ми стежитимемо за перебігом цієї справи. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (140)
  • R Demir

    Однозначно водій вини не має ! Високоповажні самовбивці самі пішли під колеса !
  • Валентина Андрощук

    Подивіться! Що там пішохідний перехід - не видно!!! На тому, що ОСТАЛОСЬ від розмітки, стоїть чорне авто чи бус!  Водій і гадки не мав, що то перехід!
  • Андрей Ник

    Заборонено виходити на проїжджу частину, не переконавшись, що тебе бачать та пропускають.  Читайте ПДР.
  • Андрей Ник

    Заборонено виходити на проїжджу частину, не переконавшись, що тебе бачать та пропускають.  Читайте ПДР.

keyboard_arrow_up