Смертельна ДТП на Тернопільській: “Opel” збив людей (ОНОВЛЕНО)

Смертельна ДТП на Тернопільській: “Opel” збив людей (ОНОВЛЕНО)
  • Автомобіль збив трьох людей - працівницю поліції та двох військових. 
  • Один із них помер на місці.

Сьогодні, 1 травня, близько 13:00, на Тернопільській сталася аварія. Напроти магазину меблів “Оріт”, на пішохідному переході, автомобіль “Opel” збив трьох людей. Один із яких від отриманих травм помер на місці. Про це стали повідомляти очевидці у соцмережах.

На місце події прибула журналістка vsim.ua. Станом на 14:20 рух на Тернопільській ускладнено. На місці працює поліція. Також першу домедичну допомогу потерпілим надавали медики. Однією із постраждалих є працівниця поліції. Наразі інформації про їхній стан немає. 

Натомість на місці ДТП залишається тіло іншого потерпілого, який помер. Це чоловік у військовій формі. Очевидці події розповіли, що він та інші військові розносили повістки. Мали переходити дорогу. У той момент їхав бус, який пропустив їх. Натомість легковик не надав перевагу пішоходам.

Відео дня

За кермом автомобіля, який збив людей, був чоловік. А в салоні перебувала жінка та дитина. В результаті ДТП, лобове скло автомобіля зазнало пошкоджень.

У ГУНП в Хмельницькій області підтвердили факт смерті 45-річного військового внаслідок аварії. Іншими потерпілими є 31-річна працівниця поліції та ще один 45-річний військовий. Їх доправили в лікарню для огляду та надання подальшої меддопомоги. 

Водія автомобіля затримали. Слідчі дії тривають.

На зображенні може бути: 4 людини, дорога та текст

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (78)
  • Rhhr Rnrbrj

    Вручити йому повістку і відправити на передову 🤬
  • Инесса Вебер

    Мені пох
  • Sv Eiza Cinematograph

    ПДР 4.14 стосується усіх пішоходів!!!
  • Vbylivaj Zanawux

    Пешеходные переходы придуманы для того, чтобы они накапливались где-то в одном месте:-/, а не собирать трупы по всей улице:-(

keyboard_arrow_up