Нові петиції до мерії. Просять поставити світлофор та облаштувати зупинку "Меморіал Слави"

Нові петиції до мерії. Просять поставити світлофор та облаштувати зупинку "Меморіал Слави"
  • На сайті електронних петицій з'явилось ще два звернення до міської влади.
  • В мерії просять облаштувати зупинку "Меморіал Слави" в напрямку Лезневого, а також поставити неподалік світлофор.

Обидві петиції на сайті залишив хмельничанин Іван Українець. Чоловік каже, що рух в напрямку Лезневого дуже інтенсивний, тому було б добре поставити світлофор неподалік від зупинки "Меморіал Слави" в напрямку до міста. Також він просить привести в порядок цю ж зупинку, але в напрямку до Лезневого. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на BYD у Хмельницькому на Automoto.ua.

"В даному житловому масиві, при виїзді від будинків Проспект Миру, 92, Проспект Миру, 94/1б, Проспект Миру, 90/1 (з внутрішнього двору), проживає більше 1000 чоловік, невже так важко облаштувати регульований пішохідний перехід" - пише хмельничанин. 

Відео дня

Станом на сьогодні, 18 червня, петиції підписало лише по 1 людині. До кінця збору голосів є ще 89 днів. Аби пропозицію розглянули у міській раді, вона має зібрати щонайменше 500 голосів підтримки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Віталій Малий

    давайте кожні 2 метри поставимо світлофор
  • me gogo

    Підписів не вистачає, шановний В'ячеслав Володимирович!!! Може ще ваші друзі, знайомі підтримають??? Бо так і залишимось зі своїми коментарями...
  • Вячеслав Вовк

    Івану, певне потрібно було підписати ось цю петицію, а не створювати нову.

    http://e-dem.in.ua/khmelnytsky/Petition/View/698

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up