Нові петиції до мерії. Просять поставити світлофор та облаштувати зупинку "Меморіал Слави"

Нові петиції до мерії. Просять поставити світлофор та облаштувати зупинку "Меморіал Слави"
  • На сайті електронних петицій з'явилось ще два звернення до міської влади.
  • В мерії просять облаштувати зупинку "Меморіал Слави" в напрямку Лезневого, а також поставити неподалік світлофор.

Обидві петиції на сайті залишив хмельничанин Іван Українець. Чоловік каже, що рух в напрямку Лезневого дуже інтенсивний, тому було б добре поставити світлофор неподалік від зупинки "Меморіал Слави" в напрямку до міста. Також він просить привести в порядок цю ж зупинку, але в напрямку до Лезневого. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на BYD у Хмельницькому на Automoto.ua.

"В даному житловому масиві, при виїзді від будинків Проспект Миру, 92, Проспект Миру, 94/1б, Проспект Миру, 90/1 (з внутрішнього двору), проживає більше 1000 чоловік, невже так важко облаштувати регульований пішохідний перехід" - пише хмельничанин. 

Відео дня

Станом на сьогодні, 18 червня, петиції підписало лише по 1 людині. До кінця збору голосів є ще 89 днів. Аби пропозицію розглянули у міській раді, вона має зібрати щонайменше 500 голосів підтримки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Віталій Малий

    давайте кожні 2 метри поставимо світлофор
  • me gogo

    Підписів не вистачає, шановний В'ячеслав Володимирович!!! Може ще ваші друзі, знайомі підтримають??? Бо так і залишимось зі своїми коментарями...
  • Вячеслав Вовк

    Івану, певне потрібно було підписати ось цю петицію, а не створювати нову.

    http://e-dem.in.ua/khmelnytsky/Petition/View/698

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up