Патрульні наряди на трасах Хмельниччини посилять нацгвардійцями

Патрульні наряди на трасах Хмельниччини посилять нацгвардійцями
Траса М-12. Фото з архіву редакції
  • Міністерство внутрішніх справ посилить заходи безпеки на автодорогах і збільшить кількість контрольних пунктів на трасах. 
  • До 23 липня Нацполіція має затвердити та ввести в дію План невідкладних комплексних заходів з посилення безпеки дорожнього руху та зниження аварійності.

До патрульних груп увійдуть працівники Національної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час термінової селекторної наради, присвяченої стану безпеки дорожнього руху, йдеться на сайті МВС України

Пости будуть розміщуватися на трасах державного та міжнародного значення. 

Відео дня

- До 23 липня всі керівники територіальних органів мають направити затверджені плани виконання заходів. В цьому плані мають бути чіткі та детальні заходи, конкретні виконавці та терміни. Упродовж доби сили патрульної поліції та групи реагування мають взяти під контроль основні автомобільні шляхи державного та міжнародного значення, місця концентрації дорожньо-транспортних пригод та місця з напруженим рухом, - сказав Сергій Яровий.

За його словами, це стосується, в першу чергу, трас у напрямку Південних регіонів та країн ЄС. Усі наряди мають посилити військовими та автотехнікою Нацгвардії. 

Нагадаємо, що групи швидкого реагування УПП у Хмельницькій області цілодобово чергують на автодорогах державного значення Н-03 у напрямку Чернівців та на М-12 в обидві сторони від Хмельницького (до Вінниці та Тернополя). Поки що чітких вказівок, як буде відбуватися патрулювання спільно з військовими патрульні області не отримували.

Читайте також: В смертельній ДТП під Хмельницьким загинула сім'я
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ваня Босий

    Спочатку, подивіться уважно, хто в нас отримує права ( на керування ТЗ). Розберіться з "вбивцями" на євробляхах. Як вони самі кажуть, "мене ніхто не знайде". Забороніть ввіз липоввого металолому з Європи. Але у нас всі " слуги народу", тільки цим і піараться. Зрозумійте, до тих пір,  поки в Украіні не буде щось на кштолт ДАІ, цих Аваковських "КЛОУНІВ", ніхто не боіться, тому що, вони самі не знають ПДР, а заодно іх і грубо порушують. Ось це " РЕФОРМА", тільки кому вона на руку ?.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up