"Підступні люки на Кам'янецькій": Павло просить відремонтувати небезпечний відрізок дороги

"Підступні люки на Кам'янецькій": Павло просить відремонтувати небезпечний відрізок дороги
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради.
  • Хмельничанин просить відремонтувати відрізок дороги між перехрестями вулиць Староміська та Подільська.
  • Він зазначає, що люки там розміщені не на одній площині з дорогою, що зумовлює небезпеку для водіїв.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 8 березня. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".

Автор звернення, Приступа Павло Вячеславович, просить відремонтувати відрізок дороги від перехрестя з вулицею Староміська та до перехрестя з вулецею Подільською. Як він зазначає, на даному відрізку дороги знаходиться багато люків, які розміщені не на одній площині з дорогою. Саме вони зумовлюють небезпеку для водіїв, адже їх необхідно об'їжджати, виконуючи при цьому небезпечні маневри.

Петиція поки що набрала 22 голоси. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 83 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Відео дня

Читайте також: "Щоб відволіклись": хмельничанка Олена просить провести WI-FI інтернет у дитячій інфекційній лікарні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Oleg Palamarchuk

    на Озёрке..перекрёсток Панаса Мирного и Зализняка  ох и красивый люк..сам там поддон разбтл и видел как другие били..при мне вызвали наряд полиции..те руками разводят,мол за люк сами знают,и тоже встречались с ним поддонами но ничего не могут сделать..грёбаная система
  • alexandr angel

    Хіба мeр нe бачить ситуацію з дорогоами у місті ? чи тeпeр на кожну яму потрібно пeтиціі писати ?
  • Віктор

    Товарищи журналисты! Если уж делать такие новости, то делать правильно. Есть официальная, действенная штука - opencity.in.ua. Регистрируйтесь там от Хмельницкого, да и делайте раз в неделю подборку сюда оттуда - где кто на что в городе жалуется. И хорошую вещь отрекламируете, и картину города чуть подуточните себе и нам. Там видно и как быстро какие вопросы решают, а какие не решают, иногда и мыльные оперы бывают (как с тротуаром у налоговой по Пилипчука) - журналистский рай.
  • Alex Alex Gara

    І не тільки там((  біля рибальства та вище, в напрямку філармонії те ж саме
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up