Погоня зі стріляниною, травмовані пасажири та збиті пішоходи: хроніка ДТП у Хмельницькому

Погоня зі стріляниною, травмовані пасажири та збиті пішоходи: хроніка ДТП у Хмельницькому
Фото dtp_khm
  • На Кам’янецькій зіткнулися “Ford” та “Volkswagen”. Троє людей потрапило до лікарні.
  • По Інститутській п’яний водій вчинив три ДПТ та стріляв у людей.
  • А на Тернопільській водійка "Daewoo Lanos" збила пенсіонера.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. Від 3 по 9 червня у місті сталося 30 аварій, що на 11 більше, ніж тижнем раніше. Крім того, поліцейські спіймали 18 п’яних водіїв.

Від зіткнення “Ford” та “Volkswagen” троє людей потрапило до лікарні

Аварія сталася в обід 4 червня. По вулиці Кам’янецькій, 252. Там зіткнулися автомобіль “Ford” та “Volkswagen”. За словами правоохоронців, у ДТП постраждало троє людей: водій та двоє пасажирок “Ford”. Їх госпіталізували. Водій Volkswagen від медичної допомоги відмовився.  Момент зіткнення зафіксували вуличні відеокамери.

Відео дня

Водійка "Daewoo Lanos" збила пенсіонера

Вранці, 4 червня, на вулиці Тернопільській неподалік будинку № 40 "Daewoo Lanos" збив 75-річного хмельничан. В поліції повідомили, що чоловік перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому для цього місці. саме там на нього і наїхала 38-річна водійка "Daewoo Lanos". У результаті удару пенсіонер отримав травми. У постраждалого діагностували перелом стегна. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Погоня зі стріляниною та кілька ДТП

5 червня близько 22-ї години на перехресті вулиць Інститутської та Молодіжної автомобіль “Toyota” в’їхав в електроопору та втік. А ще через декілька хвилин на вулиці Тернопільській він зіткнувся з іншим автомобілем і знову ж покинув місце ДТП. Патрульні помітили авто втікача на вулиці Тернопільській, де він проїхав через регульований пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофора. Йому подали сигнал вимоги про зупинку. Врешті, чоловік наїхав на бордюр та зупинився. Як зазначають у поліції, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, пройти відповідний тест він відмовився.   

До цього чоловік вчинив стрілянину на Інститутській. Як з’ясували згодом правоохоронці між двома 19-річними хмельничанами та 35-річним жителем Красилівського району виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час неї старший чоловік вихопив травматичний пістолет та кілька разів вистрілив у сторони. Він влучив у своїх опонентів. Після цього втік на автомобілі “Toyota”. Патрульні негайно розпочали переслідування. Втеча від правоохоронців призвела ще до ряду ДТП.

Чоловіка затримали. Зброю у нього вилучили. По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Також патрульні склали на порушника 8 адміністративних матеріалів. Наразі слідчі дії тривають.

Дві ДТП з травмованими по Кам’янецькій за одну ніч

7 травня, вночі, в аваріях  по Кам’янецькій постраждали троє людей. Біля «Кварталу» не розминулися легковик та мотоцикл. Біля перехрестя з вулицею Проскурівського Підпілля легковик наїхав на пішохода.

Перша ДТП трапилася біля ТРЦ «Квартал» на Кам’янецькій, 17. Там зіткнулися мотоцикл «Honda» та легковик «Suzuki». Травми отримали 28-річний водій та 18-річна пасажирка мотоцикла.

На Кам’янецькій, 51, автомобіль «Daewoo Lanos» наїхав на пішохода. Машиною керував 22-річний водій. 42-річного пішохода госпіталізували до травмпункту міської лікарні.

Статистика ДТП з 3 по 9 червня

Кількість ДТП - 30

Найбільше ДТП сталося у  понеділок - 7

Найменше ДТП сталося у п’ятницю - 2

Травмовані - 7  

Учасники ДТП: жінки - 9, чоловіки - 34

Наймолодшому - 18 років, найстаршому - 75 років

Найчастіше у ДТП потрапляв “Volkswagen” - 3

Найчастіше ДТП ставалися на Кам’янецькій - 4 та Тернопільська - 4

Найпоширеніша причина ДТП - порушення правил маневрування (8)

Найпоширеніший тип ДТП - бічне зіткнення (9)

Оформили нетверезих водіїв - 18

Серед них 1 жінка

Оформили вперше протягом року (ч. 1 ст. 130 КУпАП) - 16

Оформили вдруге протягом року (ч. 2 ст. 130 КУпАП) - 2

Пройшли тест на стан сп’яніння - 8

Відмовилися від проходження - 10

Найбільше оформили водіїв автомобілів марки «ВАЗ» - 3

Найчастіше оформляли на Старокостянтинівське шосе - 2

Найбільше оформили у вівторок - 6

Найменше оформили у понеділок - 1

Наймолодший нетверезий водій - 23 роки, найстарший - 65 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Зоя Кутасевич

    Це виродки на дорогах
  • Александр Комар

    Це все реформи Порошенка і Гройсмана

    Александр Комар reply Александр Комар

    Іван Петренко був

    Іван Петренко reply Александр Комар

    в военкоматі був?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up