Поліцейські затримали мера Полонного. Він збив насмерть пішохода та втік

Поліцейські затримали мера Полонного. Він збив насмерть пішохода та втік
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Кажуть, чиновник був п’яним на момент аварії. 

  • Нині він перебуває в СІЗО, а автівка — на арештмайданчику поліції. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 29 січня. Ми розповідали, що на трасі сполученням «Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів», неподалік Новоселиці, що на Шепетівщині легковик збив пішохода. 

«Volkswagen Touareg»  рухаючись в напрямку Полонне, наїхав на 51-річного мешканця села Радісне. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. 

Ексголова Полонської райдержадміністрації Олександр Нагурний написав у соцмережах, що за кермом легковика був міський голова Полонного Франц Скримський. Він додає, що той був п’яним на момент ДТП. 

Відео дня

У поліції додають, що після аварії водій втік з місця події. Його розшукали за камерами відеоспостереження — встановили авто та затримали його власника. Сам «Volkswagen Touareg» помістили на арештмайданчик. А тіло загиблого відправили на судмедекспертизу. 

Правоохоронці вже повідомили винуватцю ДТП про підозру. Наразі вони обирають йому запобіжний захід. Наразі досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, днями в аварії на Волочищині загинули двоє людей - чоловік та жінка. Вони на легковику врізалися у вантажівку. Більше про ДТП читайте за посиланням. 

Рятувальники застерігають водіїв бути пильними та уважними на дорозі, адже маленька помилка може коштувати здоров’я та життя. Під час ускладнення погодних умов стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходів закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи.

— Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102, — додають в Службі автомобільних доріг в Хмельницькій області.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Стасюк

    Ось і наглядний приклад.Чиновники і всі великі цяці,жирують,вчиняють злочини,а покарання тільки умовні,щоб народ заспокоїти.Бидлота кончена!
  • Богдан Хмель

    Гад
  • Микола Гусько

    Хабаря зара дасть і піде гуляти, вся влада продажня.

    Читач38 reply Микола Гусько

    Скаже, що то Путін забрав у нього машину,  збив людину і підкинув машину. Не доведеш, що він був за кермом.

keyboard_arrow_up