Біля Війтовець фура зіткнулась з легковиком: двоє людей загинули, ще одна — в лікарні

Біля Війтовець фура зіткнулась з легковиком: двоє людей загинули, ще одна — в лікарні
Тут і далі фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • На трасі зіткнулися вантажівка “MAN” та легковик “Volkswagen Touran”. 

  • Водій та пасажирка легковика загинули на місці. 

  • Їх тіла довелось деблоклвувати з понівеченого авто. 

Зранку, 29 січня, на трасі у Війтовецькій тергромаді трапилась жахлива дорожньо-транспортна пригода. Надзвичайники повідомляють, що поблизу села Качуринці зіткнулися вантажівка “MAN” та автомобіль “Volkswagen Touran”.

Легковик так пошкодило, що на місце аварії довелось викликати рятувальників. Вони деблокували пасажирів “Volkswagen” та злили паливно-мастильні матеріали, аби автівка не зайнялась.

Внаслідок ДТП загинули 40-річний водій та 37-річна пасажирка легковика. Ще одного чоловіка —  26-річного водія вантажівки — госпіталізували до Волочиської багатопрофільної лікарні.

Відео дня

Наразі невідомо що стало причиною ДТП. Всі обставини аварії з’ясовують правоохоронці. 

Додамо, що минулої ночі на дорогах державного значення області чергували 41 працівник та 102 механізми. Завдяки погодним умовам дороги обробляти піщано-сольовими сумішами не було потреби, кажуть дорожники. 

Рятувальники застерігають водіїв бути пильними та уважними на дорозі, адже маленька помилка може коштувати здоров’я та життя. Під час ускладнення погодних умов стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходів закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи.

— Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102, — додають в Службі автомобільних доріг в Хмельницькій області.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (85)
  • Игорь Чорномаз

    Тільки дуже часто в Україні де трапляєця ДТП Нова Пошта є її учасником. А тому що ігнорують роботу тахографа. Слава Україні.
  • Melissa Melissa

    Я сестра загиблої, мені за вас, коментаторів, соромно, ведете себе як малі діти. Як сталася аварія відомо тільки Богу, звинувачувати нема кого, ніхто насмерть не летів спеціально. Проти фури вистоїть лише танк.

    Береженого Бог береже, але від долі не втечеш, всі ми смертні.

    Тому порозумнішайте трохи і направте свою агресію в інше русло.
  • Тася Шин

  • Олександр Іванов

    Тут звичайно нічого точного не скажеш я там не був, одне що можу сказати напевне в цій групі переважають читачі які є водіями легкових автомобілів. Це видно по коментарях.
    Я в минулому довгий час був далекобійником і можу сміло сказати, більше 80% ДТП фура-легковик були винні легкові авто. А те що ви пишите боїтеся обігнати , боїтеся їхати , то краще ви не їздіть продайте авто , бо саме через розгубленість учасників дорожнього руху і стається ДТП!
    Тим більше є людина яка бачила все!
    Ви ніхто з водіїв легкових або пішоходів не поважаєте важку працю далекобійника! Вони вам мішають летіти по трасі і тд. Говорите прицепи позабирати в них, ну чесно думайте хоть що ви вже говорите, як діти малі)))
    Завдяки саме їхній праці ви маєте все що бачите перед собою, хоть трошки шануйте те що маєте .
    Я їздив теж і бачив як поводяться легкові авто на дорозі !
    Найчастіше це обгін попутного авто виїжджаючи на зустрічну смугу руху без врахування безпечності маневру, авось встигну!(це одна з ситуацій яка підходить сюди, таких було дуже багато) Так що не розказуйте  королі доріг , виїхали другий раз за своє життя на трасу і будете вчити людей їздити! В них все життя проходить на трасі не вам їх вчити! Професори 12В)))

    Коля Киливник reply Олександр Іванов

    Петро Таран про мітлу. Нікому такого не кажи.

    reply Олександр Іванов

    Петро Таран насправді є одне лиш правило не бачиш чи невпевнений не їдь.І все.Безпечна дистанція і легковик його порушив.

    reply Олександр Іванов

    Петро Таран говорять,що там їхав полковник прикордоної служби,а якби їхав простий хлоп то було б так:"легковий автомобіль зіткнувся з фурою"...

    Melissa Melissa reply

    Перша новина якраз була без деталей про осіб. Потім лише взнали, хто це був. А ти сидиш на дивані і хочеш , шоб тебе поважали. Дослужися до полковника перше і тоді говори. Бо я перед собою лише бачу закомплексовану дитину, в якої в дитті нічого не вийшло і всі в тому винні.

    Melissa Melissa reply

    Бажаю вам теж такої долі, шоб ви стали людиною і про вашу смерть написали всюди. Я прочитаю та лайкну

    Петро Таран reply Олександр Іванов

    Олександр Іванов Не треба примушувати когось продавати свої автомобілі експерте дорожній мова тут не йшла про дальнобійників а саме про автівки нової почти тому що причіп заду як мітла на тротуарі, і при чому тут королі, і скільки разів виїхав за своє життя, ну да ніби перший раз і їхав на самокаті.....

    Николай Дубанич reply Олександр Іванов

    Олександр Іванов респект тобі братан

keyboard_arrow_up