Поточний ремонт струменевим методом у Хмельницькому: хто робитиме та за скільки

Поточний ремонт струменевим методом у Хмельницькому: хто робитиме та за скільки
Ілюстративне фото
  • Фірму з Тернополя замінить фірма з Рівного, яка має тернопільського власника.

  • Цього року струменевим методом ремонтуватимуть 187 вулиць.

Цього року у Хмельницькому вдруге проводитимуть масовий поточний ремонт вулиць струменевим методом. Аби обрати підрядника, чиновники міськради оголосили закупівлю. Очікувана вартість робіт склала майже три мільйони гривень. Така інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro».

В закупівлі взяли участь шість приватних компаній. За спостереженнями журналістів vsim.ua, це помітно більше, ніж зазвичай у подібних випадках. Перемогу здобула ТОВ «Рівнеекспресбуд». Вона запропонувала виконати ремонт за майже 2,3 мільйона гривень. Надалі з фірмою ще мають укласти договір.

ТОВ «Рівнеекспресбуд» зареєстроване у Рівному у липні 2008 року. Статутний капітал складає 60 тисяч гривень, основний вид діяльності — будівництво доріг і автострад. Засновником та кінцевим власником є Сергій Олійник із Шумська Тернопільської області. Такі дані є у сервісі YouControl.

Відео дня

Ремонт струменевим методом запланували провести на 187 вулицях Хмельницького, серед яких:

Термін виконання робіт — до 1 листопада цього року.

Нагадаємо, що минулого року поточний ремонт доріг струменевим методом у Хмельницькому робила інша компанія — ТОВ «Дормакс». За контрактом їй заплатили понад 2,7 мільйона гривень. Фірма зареєстрована у Тернополі в квітні 2014 року. Статутний капітал складає 5 тисяч гривень, основний вид діяльності — допоміжне обслуговування наземного транспорту. Власником та засновником є тернополянка Надія Грегоращук.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач38

    Всі ділянки які робили сплошним методом всі вже розлізлися, хто не вірить можете виїхати і поглянути , виділяли великі кошти і що маємо?  І головне що ніхто не висуває претензії на усунення недоліків, по гарантії надіюся , а як же вони висунуть , мрія симчика не то не збудеться не буде криші СП і гаплик СО і ваврик в мери потім не прокатить. То це лише ми бачимо своїми очима ,,безпредєл'' а ще скільки його є , по квартирах, по електротрансу, по проектах які роблять а їх не запускають, по спецкомунтрансу, та по всіх комунальних підприємствах, а ще по авто які беруть на війну і фоткаються а деякі лишають собі під цим , бігає підгайко по мрео і оформляє, на війну люди дають на тих номерах на яких пригнали за бугра. Потрібно робити після війни народну ревізію з тими солдатами які кров проливали і жахи ті бачили, готуйтеся симчики до правди .....
  • Читач69

    Та той струменевий ремонт до першої зливи круг на Катіоні робили восени а зараз що ямки знову є тяжко зробити нормальний ремонт і забутися за ті дороги
  • Читач04

    По Панаса Мирного ділянка і пів року не витримала після роботи "профффесіоналів" ))), а Бандери то взагалі ЖАХ скільки там латок є , а гарантійний термін іще не пройшов. ПРАЦЮЮТь дааавлі....
  • Олександр Жила

    Бандери, нехай відремонтує підприємство асфальтобетонне покриття підприємство з великим досвідом роботи!  Не розумію чому мають знову виділяти кошти на бракованні роботи!

keyboard_arrow_up