Потрійна ДТП на Кам’янеччині: двоє людей в травматології

Потрійна ДТП на Кам’янеччині: двоє людей в травматології
  • Зіткнулися три автомобілі: «Renault Master», «Mercedes Benz» та «Mercedes Sprinter». 

На Кам’янеччині трапилась ДТП за участі трьох автомобілів. Подробиці розповіли в поліції. Аварія сталась 14 січня на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Новодунаєвецької тергромади.

Близько 11:40 години не розминулися «Renault» та два авто «Mercedes». Слідчі встановили, що 43-річний хмельничанин за кермом «Renault Master» врізався у «Mercedes Benz». Ним керував 42-річний житель селища Віньківці. «Mercedes Benz» відкинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» під керуванням 39-річного кам’янчанина.

Внаслідок аварії травмувалися пасажирка легковика «Mercedes» та водій мікроавтобуса «Mercedes Sprinter». Обох госпіталізували до травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Автомобілі помістили на штрафмайданчик. Наразі розслідування триває.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up