П’яні лікарі-реаніматологи катались Хмельницьким. Чи звільнять їх з роботи

П’яні лікарі-реаніматологи катались Хмельницьким. Чи звільнять їх з роботи
Кадр із сюжету "Надзвичайних новин"
  • Інцидент трапився близько 3-ї години ночі у понеділок, 11 лютого.
  • Патрульні зупинили автомобіль, у якому перебували двоє лікарів.
  • Вони порушили правила дорожнього руху, та ще й їхали напідпитку.
  • Яке покарання їм світить та чи працюватимуть вони далі?

На початку тижня серед ночі двох лікарів-реаніматологів, які їхали на “Toyota” спіймали патрульні. Причиною затримання стало порушення правил дорожнього руху. До того ж, водій керував автомобілем у нетверезому стані. Його колега, який був на пасажирському сидінні, як виявилось, також був напідпитку. Про це журналісти vsim.ua дізнались з сюжету "Надзвичайних новин". 

Їхали до магазину і натрапили… на патрульних

Прямо перед патрульними водій “Toyota” перетнув подвійну суцільну смугу. Поліцейські влаштували за горе-лікарями справжню погоню містом. Водій не скинув швидкості, а поїхав далі. Після цього чоловік спробував припаркуватися на тротуарі біля Хмельницької обласної лікарні. Коли водій та його нетверезий пасажир вийшли з авто, поліцейські були шоковані. Чоловіки були одягнуті у медичну форму та були п’яними.

Відео дня

За словами речника управління патрульної поліції у Хмельницькій області Романа Мартинюка, водію запропонували пройти тест на алкоголь на місці, однак той відмовився і забажав пройти його у медичному закладі.

  • Після того, як у медичному закладі водій пройшов огляд, показник Драгера становив 1,57 проміле алкоголю в крові. Через 20 хвилин повторний результат виявився ще більшим - 1,72 проміле, - коментує Роман Мартинюк.

З’ясувалося, що водій та пасажир автівки - лікарі-інтерни. Свій нетверезий стан вони пояснили тим, що святкували День стоматолога. У розпал свята у лікарів закінчилися цигарки. Тому останні вирішили поїхати за ними до магазину. Пасажир запевняв патрульних, що поїхав з колегою, аби в разі аварії надати невідкладну медичну допомогу.

Як пояснив журналістам Роман Мартинюк, на лікарів склали адмінпротокол та передали справу до суду.

  • Водієві транспортного засобу світить покарання у вигляді штрафу розміром 10 200 гривень та позбавлення водійських прав терміном на один рік. Але це станеться лише тоді, якщо його визнають винним. Додатково за перетин подвійної суцільної лінії - 255 гривень штрафу, - розповів речник управління патрульної поліції у Хмельницькій області.

“Ці інтерни не мають до нас ніякого відношення”

За роз’ясненнями, хто ж насправді ці чоловіки, ми звернулися до керівництва Хмельницької обласної лікарні. Однак там жодних коментарів не отримали. Про горе-лікарів вдалося дізнатися лише у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії. Завідувач Костянтин Карнаух розповів, що про ситуацію йому відомо, однак заперечив, що фігуранти справи мають відношення до їхньої лікарні.

  • У мене в даний час інтернів немає. Ці лікарі не мають до обласної лікарні жодного відношення. Інтернатуру вони проходять на кафедрі, у мене вони не числяться. Інтерни прийдуть до лікарні лише 1 березня, - сказав Костянтин Карнаух.

Зі слів завідувача стає зрозуміло, що інтернів у лікарні не було і нічого не відбулося. Або ж намагаються уникнути поганої слави для закладу. Як далі розвиватиметься ситуація, стане зрозуміло лише згодом. Слідкуйте за оновленнями та життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Так хто заежджие, изза бугра...
  • Мастер Автополив

    Не дочитал до конца, так это ихтамнеты? )))
  • Мастер Автополив

    Мамо папо дайте гроші. Бугага, реально гумореску добру почитал и поржал.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up