П’яний мешканець Волочиська вкрав автомобіль у свого колеги і скоїв ДТП

П’яний мешканець Волочиська вкрав автомобіль у свого колеги і скоїв ДТП
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Чоловік вкрав авто, скоїв ДТП і втік з місця пригоди. 

  • Його знайшли в Теофіполі. 

Ця пригода сталася в суботу, 11 лютого. Близько 15:00 години у селі Колісець Теофіпольської тергромади патрульні зупинили автомобіль. Неозброєним оком було помітно, що він пошкоджений у ДТП. 

Спілкуючись з водієм, копи відчули різкий запах алкоголю. До того ж, під час перевірки документів виявилось, що надане посвідчення водія належить іншій людині, повідомляють в поліції. 

Поліцейські з’ясували, що напередодні пізно ввечері 29-річний чоловік у Волочиську вкрав автомобіль у свого колеги. Той залишив автівку на стоянці підприємства, на якому вони разом працюють. Після цього п’яний водій врізався в бус і покинув місце аварії.

Відео дня

Оскільки то був вихідний день, то колега не відразу побачив, що його авто зникло. Тож зловмисник встиг на краденій автівці виїхати за межі Волочиська та попрямував на Теофіпольщину. Там його й зупинили патрульні.

Проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. Тож поліцейські склали на нього 3 адміністративних протоколи:

Слідчі ж відкрили кримінальне провадження. Тепер порушнику загрожує ув’язнення до п’яти років. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Romeo Gasilio

    Може він так відносится до гавноавтопрому раші💁‍♂️

keyboard_arrow_up