П’яний водій на BMW влетів у ТЦ "Монблан": з'явилося відео моменту зіткнення

П’яний водій на BMW влетів у ТЦ "Монблан": з'явилося відео моменту зіткнення
  • Вранці на вулиці Бандери сталася аварія. П’яний водій в’їхав у будівлю. Як це було, можна побачити на відео далі.

Сьогодні, 19 серпня, близько 5-ї години ранку BMW протаранив будівлю та паркан, що знаходиться неподалік торгового-розважального центру “Оазис”. За кермом автомобіля був 26-річний чоловік. Як виявилося, водій був п’яним. На нього патрульні оформили адмінпротокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування авто у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) та статтею 124 КУПаП (вчинення ДТП без потерпілих).

Наразі з'явилося відео зіткнення. На ньому видно, як  BMW на швидкості вилітає на бордюр, після чого авто мчить до будівлі та вдаряється об стіну. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Igor Ganuyk

    Норм
  • Таня Кащук

    Потрибно. Забирати
    Права. Томущо. Через. Таких. Не. Можливо
    Издити

    Ievgen Pervushyn reply Таня Кащук

    Таня Кащук по.трі.бно.за.бра.ти.кра.пки.бо.це.ство.рю.є.не.зруч.но.сті.у чи.та.нні
  • Вова Школьников

    Добре що ніхто не йшов
  • Юра Сухораб

    Красавчик!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up