П’яний водій на BMW влетів у ТЦ "Монблан": з'явилося відео моменту зіткнення

П’яний водій на BMW влетів у ТЦ "Монблан": з'явилося відео моменту зіткнення
  • Вранці на вулиці Бандери сталася аварія. П’яний водій в’їхав у будівлю. Як це було, можна побачити на відео далі.

Сьогодні, 19 серпня, близько 5-ї години ранку BMW протаранив будівлю та паркан, що знаходиться неподалік торгового-розважального центру “Оазис”. За кермом автомобіля був 26-річний чоловік. Як виявилося, водій був п’яним. На нього патрульні оформили адмінпротокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування авто у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) та статтею 124 КУПаП (вчинення ДТП без потерпілих).

Наразі з'явилося відео зіткнення. На ньому видно, як  BMW на швидкості вилітає на бордюр, після чого авто мчить до будівлі та вдаряється об стіну. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Igor Ganuyk

    Норм
  • Таня Кащук

    Потрибно. Забирати
    Права. Томущо. Через. Таких. Не. Можливо
    Издити

    Ievgen Pervushyn reply Таня Кащук

    Таня Кащук по.трі.бно.за.бра.ти.кра.пки.бо.це.ство.рю.є.не.зруч.но.сті.у чи.та.нні
  • Вова Школьников

    Добре що ніхто не йшов
  • Юра Сухораб

    Красавчик!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up