П'янющий водій хотів відкупитися від хмельницьких патрульних за 100 доларів

П'янющий водій хотів відкупитися від хмельницьких патрульних за 100 доларів
Тут і далі — фото прес-служби УПП у Хмельницькій області
  • Поліцейські пропозицію не підтримали та викликали слідчих.

  • А на самого водія таки склали адмінпротокол.

  • У його крові знайшли 2,5 проміле алкоголю.

Патрульних Хмельницького повідомили про водія, який їздить напідпитку на Тернопільській. Поліцейські прибули на виклик та зупинили автомобіль «Renault Megane». За кермом авто був 45-річний мешканець Тернопільської області. Патрульні помітили у нього ознаки сп’яніння та запропонували пройти тест на «Драгері». Водій для патрульних мав зустрічну пропозицію — хотів дати їм 100 доларів США, аби ті не складали протокол за статтею 130 КУпАП.

Патрульний одразу відмовився та повідомив про кримінальну відповідальність за спробу дати хабара. Водія це не зупинило і продовжив спроби «домовитися». Зрештою патрульним урвався терпець і вони викликали слідчих. На водія оформили адмінпротокол за частиною 1 статті 130. У його крові було 2,5 проміле алкоголю при нормі в 0,2. Як повідомляє прес-служба управління патрульної поліції Хмельницької області, події мали місце 3 липня близько 21:00.

Світлина від Патрульна поліція Хмельницької області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Melnic

    Тату прикольные)
  • Гость

    Дал бы 200 то отпустили им же делиться надо
  • Сергей Попович

    Полицац и не взял, неверю мало видно давал
  • Vish Dmitry

    це той шо срав вчора біля Лелеки?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up