Ремонт на Шевченка за 17 мільйонів. Чому його досі не почали?

Ремонт на Шевченка за 17 мільйонів. Чому його досі не почали?
Скріншот з Карт Google
  • Тендер на виконання робіт виграла фірма нардепа Лабазюка.

  • Ціну «скинули» майже на чотири мільйони.

  • Дізналися, чому ремонт досі почали.

Хмельницькі комунальники запланували провести поточний ремонт вулиці Шевченка. Наприкінці травня цього року розпочали пошук підрядника через систему електронних закупівель «Prozorro». Як очікувану вартість вказали суму в трохи більш як 20,8 мільйона гривень.

У закупівлі взяли участь три приватні фірми — ТОВ «Техно-Буд-Центр», ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада» та АТ «Ю Ар Ді Українські Дороги» (раніше — ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56»). Саме останнє й виграло тендер, запропонувавши виконати роботи за 17 мільйонів гривень. Це було 18 липня, а договір з підрядником уклали 8 серпня.

Технічним завданням передбачено, що ремонт відбуватиметься на ділянці від вулиці Франка до Старокостянтинівського шосе суцільним методом. Документація передбачає виконання таких робіт:

Відео дня

Станом на сьогодні, 13 вересня, роботи на вулиці Шевченка не розпочалися. При тому, що сезон ремонту доріг добігає кінця, адже вимагає сухої погоди та плюсової температури. Начальник відділу ремонту вулично-дорожньої мережі департаменту інфраструктури Світлана Надаховська розповіла журналісту vsim.ua, що у підрядника виникла затримка з придбанням бітуму. Тому ремонт може початися вже наступного року.

Акціонерне товариство «Ю Ар Ді Українські Дороги» раніше називалося ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56». За даними «YouControl», назва була змінена у липні цього року.

Компанія зареєстрована у Хмельницькому в червні 1994 року. Керівником є Максим Волосінчук, власником більшої частини акцій — ТОВ «Сток-Центр», кінцевим власником — народний депутат Сергій Лабазюк. Статутний капітал фірми складає трохи більш як 4,4 мільйона гривень. Основним видом діяльності є будівництво доріг і автострад.

У період після 24 лютого цього року компанія уклала 18 контрактів за тендерами на загальну суму в понад 3,6 мільярда гривень, не враховуючи ремонту на Шевченка. Більшість замовників робіт — з Хмельницької області.

Сума найбільшого контракту складає майже 2,3 мільярда гривень. Це ремонт дороги Чернелівка — Городок — Смотрич, який замовляла Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Танюша Погожая

    Владо... Ви ж знаєте хто він такий... Чому знову ті ж самі граблі....
  • Саша Миних

    Коли вже нажруться, знаємо вже цего підрядника,хай бог бороне!
  • Олена Мазур

    Чому Лабпзюк який голосував за закони 16січня ,зрадник України має таку владу а місті і області,хто його підтримує?,це ганьба!
  • Оксана Оксана

    Наша міська влада розчаровує з кожним днем все більше і більше ,то написи зробили ,де школи ,коли і так боязко дітей до школи пускати ,то тепер оце ...Ще вулиці перейменували ,коли всі гроші мають йти на військових на передовій.Все якось не на часі ,складається враження,що списують тупо гроші.

keyboard_arrow_up