Ремонти доріг у Хмельницькому: шукайте свою вулицю на карті

Ремонти доріг у Хмельницькому: шукайте свою вулицю на карті
Ремонт на Свободи у 2017 році. Фото з архіву редакції
  • У 2018 капітально відремонтувати хочуть 31 вулицю Хмельницького. Ще на 57 відрізках доріг "залатають" ями. 
  • На ремонт планують витратити більше 80 мільйонів гривень. 
  • Журналісти vsim.ua позначили на карті ділянки, які планують заасфальтувати у цьому році. 

У Хмельницькому вже склали перелік доріг, які планують відремонтувати у 2018 році. Капітально заасфальтувати хочуть близько 15 кілометрів. На них запланували витратити 52,5 мільйона гривень. Крім того, традиційно "лататимуть" дороги поточним ремонтом. На нього дадуть 30 мільйонів гривень. Такі дані ми отримали у відповіді на інформаційний запит. 

- Якщо на поточний ремонт, то ми маємо цифри по кожній вулиці. На капітальний зараз складаємо нові кошториси, тому що піднялась мінімальна заробітна плата і відповідно зросли ціни. Після цього проекти ще мають пройти експертизу. Тоді ми вже знатимемо, на які конкретно ділянки нам вистачить коштів. А вже у травні плануємо оголошувати тендери і починати ремонти, - розповідає vsim.ua начальник інженерно-технічного відділу управління ЖКГ Хмельницької міськради Світлана Надаховська. 

Капітальний ремонт доріг на 2018 рік

У 2018 будуть не лише ремонтувати нові ділянки доріг, але й завершувати об'єкти, які розпочали у минулому році. Це і ремонт мосту на Старокостянтинівському шосе, і капремонт вулиці Свободи.

Відео дня

Фіолетовим кольором на карті ми відмітили ділянки, які вже на стадії завершення. Помаранчевим кольором позначили нові об'єкти. В описі вказували протяжність дороги у метрах. 

Поточний ремонт доріг на 2018 рік

У списки на поточний ремонт взяли більше 50 вулиць Хмельницького. На більшості робитимуть ямковий ремонт, а частину "лататимуть" суцільним методом. На деяких длянках відновлять існуюче покриття. 

На карті ми позначили вулиці, які будуть ремонтувати. В описі вказали вартість робіт та обсяг у квадратних метрах

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Vitaly Zavorotny

    Чому пропала карта???

    Автор reply Vitaly Zavorotny

    Обидві карти були і є в матеріалі
  • Ольга Братасюк

    Проїзд Геологів від шиномонтажу до Ранкового, хоча б ями полатали...
  • Елена Крупницкая

    Транспортна...
  • Галина Крыськова

    Це стосується лише шосейних доріг? Чи тратуари також?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up