Робота громадського транспорту: від хмельничан чекають побажань і пропозицій

Робота громадського транспорту: від хмельничан чекають побажань і пропозицій
  • Хмельничан просять долучитись до опитування про громадський транспорт міста. 

Хмельничани часто нарікають на роботу громадського транспорту міста. Недостатній комфорт, вартість проїзду чи маршрути не за графіком. Зокрема, і останнє муніципальне опитування показало про невдоволення мешканців цією сферою. Невдовзі буде можливість висловити свою думку та скарги.

Як зазначають у пресслужбі міської ради, вже у наступному році планують розробку нової транспортної мережі міста. Також за грантові кошти запланували розпочати розробку Плану мобільності міста.

Враховуватимуть думку хмельничан. Усіх просять долучатись до опитування і висловлювати власні побажання, ідеї та пропозиції щодо сфери громадського транспорту у Хмельницькому. 
У міській раді обіцяють аналізувати і брати конструктив до уваги. 
Заповнити анкету можна за цим посиланням.

Відео дня

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Антон

    Новачка в отставку
  • Leopard Leoparda

    Хотілось би побільше транспорту з Виставки в Раково, крім 24 маршрутки нічого не їде.
    Також в вихідні не доберешься в сторону автовокзалу 1го
    Зупинка Легпром забита постійно, ще до пандемії куча людей, кому повезло- той їхав на сходинці.
    Взагалі на зупинці Легпром в сторону Гречан чи Раково - нереально добратись нормально
  • Наталя Хариш

    Маршрути дуже рідко ходять за графіком, на google картах пише що їде і 7а і 51, а на ділі можна і 2 і 3 години прочекати маршрут якого немає, іноді чекаєш свій автобус(тролейбус) годинами, а всі інші однакові кожні 5 хвилин ходять, а про транспорт у вихідні дні, я взагалі мовчу від автовокзалу до катіону ходить всього 1 тролейбус, якщо по часу на 5-10 хвилин не встигаєш, потрібно чекати поки він поїде до катіону і повернеться назад, а дорога займає 40 хвилин в одну сторону якщо не більше, є багато місць в які не можна добратись на пряму потрібно або пересадками або виходити незрозуміло де, і звідти уже йти до місця призначення, звідти і велика перенавантаженість деяких транспортних засобів, і нестача пасажирів на інших маршрутах....

    Рост Сергеев reply Наталя Хариш

    При этом мере наступила печаль с общ транспортом. Поэтому единственный способ нормальные передвижения только свое авто, мотоцикл, велосипед, электросамокат.
  • Ирина Косметико

    В ВАС ЯКИЙСЬ ТАКИЙ САЙТ - ПРОПУСКАЄ БУКВИ, КОЛИ ДРУКУЄШ І ВІДСИЛАЄШ

keyboard_arrow_up