«Розмитнення, як в Європі»: хмельницькі «пересічники» збираються на автопробіг

«Розмитнення, як в Європі»: хмельницькі «пересічники» збираються на автопробіг
  • Водії авто на іноземній реєстрації проїдуться колоною вулицями Хмельницького.
  • Хочуть привернути увагу до проблеми розмитнення автомобілів і стану доріг в місті.

З кожним днем в Україні збільшується кількість автомобілів з іноземною реєстрацією. Їх кількість оцінюють від 500 тисяч до 1,5 мільйона. Водії, які ними користуються, не можуть розмитнити такі транспортні засоби. І вже неодноразово влаштовували акції по всі Україні, аби привернути увагу керівництва держави до своєї проблеми.

Читайте також: Хмельницькі “пересічники” розповіли про дешеві авто з Європи, які не можна розмитнити

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Хмельницькому на Automoto.ua.

Чергову акцію хмельницькі «пересічники» запланували на неділю, 3 вересня. В цей день вони вирушать в автопробіг вулицями міста. Мета – привернення уваги до питання розмитнення, стану доріг й іншого.

Відео дня
  • Ми виступаємо за європейське розмитнення. Воно має бути на такому рівні, як і для громадян Європи. На розгляді у Верховній Раді є законопроект 5567, прийняття якого має врегулювати усі питання. Тому до його прийняття власників авто на іноземній реєстрації чіпати не потрібно. Про це ми теж хочемо нагадати владі, - розповідає vsim.ua координатор автопробігу Віталій Крижанський. – Також хочемо привернути увагу на стан доріг в місті. Він не зовсім задовільний. Не зовсім добра у нас шляхова розмітка. Та й дорожніх знаків не вистачає.

Пробіг розпочнеться о 12:00 від кінцевої зупинки Озерної. Водії збираються на майданчику біля колишнього «Фуршету». Організатори очікують близько 40-60 автомобілів. Від стартової точки вони вирушать до «Катіону». Звідти колона поїде до кінцевої Ракового. Далі «пересічники» вирушать через центр на майдан Незалежності. За словами організаторів, час проведення пробігу обрали такий, аби не заважати іншим водіям, оскільки дороги в цей час менш завантажені.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Шелестюк

    Всі питання в трьох людях: Порошенко, його партнер Гладковський та Васадзе, які продають відра з болтами та гайками  по нериальним .
  • Сергій Якубенко

    1. митні закони треба мінти шоб ми могли їздити на якісних авто за нормальними цінами

    2. всі ці авто потрібно реєструвати. бо є багато придурків які тікають після ДТП бо їх за номером ніхто не найде
  • Ihor Yakubov

    Організаторам даних автопробігів та зборів в першу чергу велике дякую. Те, чим ви займаєтесь є для всіх нас, як нас назвали "пересічниками", великим плюсом. З вашої сторони завжди можна очікувати підтримку, і не тільки в проблемах пов'язаних з автомобілями. Ви робите важливу справу. РАЗОМ МИ СИЛА.
  • Vladimir Palchin

    Буду там. Вже давно потрібно, щоб Влада працювала на благо народу, а не набивала свої кармани.

    Миша Тютюрук reply Vladimir Palchin

    Дякую за інформацію я теж приїду давно дреба зібратися нам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up