Щоб клієнти не хуліганили власники магазину на Зарічанській знімають їх ... з дорожнього знаку

Щоб клієнти не хуліганили власники магазину на Зарічанській знімають їх ... з дорожнього знаку
  • Дорожній знак з відеофіксацією. Власники магазину "Еліт" поставили дві камери на дорожній знак "Пішохідний перехід" і знімають перехожих. 
  • Поліцейські кажуть – вони не мали права це робити без погодження, і навіть більше - дорожній знак на цій ділянці поставлений з порушеннями і його потрібно демонтувати.  
  • Якщо про камеру працівники говорити не бояться, то чий дорожній знак – зізнаватись не хочуть.

Новину про нові камери спостереження написав читач в рубриці "Від читачів". На «зебрі» по Зарічанській, замість двох, стоїть три дорожні знаки, які попереджають учасників дорожнього руху про пішохідний перехід. 

Продубльований знак обладнали ще й камерами відеоспостереження. Одна була направлена на дорогу, інша «дивиться» на вхід магазину «Еліт». У патрульній поліції кажуть, знак встановили з порушенням. Однак для того, аби демонтувати його, потрібно знайти винних. Те, що камери їхні – підтверджують у магазині. Однак взяти відповідальність за неправильно поставлений знак, на якому її встановили не хочуть. 
У магазині «Еліт» не приховують, що камери поставив власник закладу. Щоправда, ту, яка була спрямована на дорогу, сьогодні, 23 січня, вже забрали. Залишили одну, яка показує вхід до магазину.

Продавчині розповіли журналістам vsim.ua, що у них часто «буянять» відвідувачі. Тому камера потрібна. На робочому місці застали директора магазину. 

- Камери відеоспостереження встановив наш власник кілька днів тому. Дійсно, їх було дві. Одна була спрямована на дорогу. Потім її забрали, бо подумали, що це недоцільно. Інша показує, що робиться перед магазином. Зробили це в цілях безпеки. Часто відвідувачі закладу буянять, трапляються бійки. Нерідко доводиться викликати поліцію,  - пояснює директор Оксана Станіславівна. 

Відео дня

Дорожні знаки розташовані поруч з однієї сторониДорожні знаки розташовані поруч з однієї сторониДозволу на встановлення дублюючого дорожнього знаку і на камери відеоспостереження не давали в управлінні житлово-комунального господарства. Кажуть, для цієї процедури потрібен проект. Однак у відділі по безпеці дорожнього руху управління ЖКГ його не узгоджували. Про це повідомив начальник відділу Олександр Ковальчук. Поліцейські кажуть. що знак потрібно демонтувати, а порушник за це ще на штраф може влетіти. 

- Знак неправильно встановлений. По-перше, їх там два. А з однієї сторони він має бути лише один. По-друге, встановлений знак старого зразка, на ньому немає світловідбиваючої плівки. У магазині не визнають, що знак встановили саме вони. Потрібно приїхати ще раз до них з приписом, з такою умовою – або ви його демонтуєте, або ми шукаємо свідків як підтвердження цього факту. Це частина друга статті 140 стаття КУпАП. Стаття передбачає покарання за таке правопорушення, але перш ніж притягнути особу потрібно повідомити, роз’яснити. Якщо магазин не демонтує в термін, встановлений в приписі, то маємо право притягнути до відповідальності,  – пояснює vsim.ua речник управління патрульної поліції Роман Мартинюк. 

 
 

Камера спостереження вмонтована на дорожній знак (ліворуч) і показує вхід до магазину

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ліна Гуменна

    всьо правильно зробили. Хай собі буде та камера, а то ввечері біля тої наливайко страшно пройтися
  • Мастер Автополив

    Это знатная на весь район наливайка. Там гужбан до самого упора и зачастую даже позже. С драками и прочими прелестями - "русского мира"

    нашатырь reply Мастер Автополив

    Шо "руцкий мир" в Хмельницькому???

    Мастер Автополив reply нашатырь

    Ну а как же это назвать? Настоящие украинцы вечером читают Пантелеймона Кулиша, Квитку-Основьяненко, Нечуя-Левицького. Займаються мотканярством, маланководством и прочими гарными и чемными вещами. Но явно ж не тыняются по алкачьим наливайкам Разве не так?

    нашатырь reply Мастер Автополив

    И "есЧе" ходить на фекальные шествия с пАртретом вождя

    Мастер Автополив reply нашатырь

    Тут вообще когнитивный диссонанс я прослеживаю.

    Ведь в слогане - Бандера прийде- порядок наведе уже бред заложен. Ибо как он может прийти, если мертый в Мюнхене в могиле лежит. И еще какие-то гады, постоянно ту могилу оскверняют.

    нашатырь reply Мастер Автополив

    Это все больше напоминает движения за освобождение больных от сегрегации в психиатрических больницах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up