Сів за кермо без прав та збив дівчину. У Шепетівці перед судом постане 18-річний хлопець

Сів за кермо без прав та збив дівчину.  У Шепетівці перед судом постане 18-річний хлопець
Фото: tvrmogilev.by
  • Трагічна аварія сталася минулого року. Тоді 17-річний юнак на нерегульованому перехресті збив дівчинку. У результаті вона отримала травми.
  • Водію тепер світить позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. 

Дорожньо-траспортна пригода сталася у травні минулого року. 17-річний юнак на нерегульованому перехресті збив дівчинку. У результаті вона отримала тяжке тілесне ушкодження.

Проти хлопця наразі відкрили провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілому). Йому світить позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Про це повідомила прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Як зазначають, справу наразі передали на розгляд Шепетівського міськрайонного суду.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up