“Сльози й матюки”: хмельничанка про ДТП на Західно-Окружній (ВІДЕО)

“Сльози й матюки”: хмельничанка про ДТП на Західно-Окружній (ВІДЕО)
  • В результаті аварії Volkswagen Passat перевернувся на дах. 
  • Очевидиця стверджує, що причиною ДТП є відсутність освітлення на дорозі.

ДТП сталася вчора, 10 лютого, близько 20:30. Серед випадкових очевидців опинилася жінка, яка проїжджала повз місця аварії. На Західно-Окружній вона й помітила перекинуте авто. Жінка  записала відео, на якому плакала й наголошувала на тому, що їй страшно пересуватися дорогою. Мовляв, на цьому відрізку дороги відсутнє освітлення і саме це могло стати причиною аварії. 

У поліції кажуть, що рівень освітленості вулиці відповідає всім нормам. За словами інспектора патрульної поліції Роксолани Вавринюк, 70-річний водій Volkswagen Passat не врахував дорожню обстановку й не обрав безпечної швидкості. Внаслідок цього він зіткнувся із дорожніми знаками та  огородженням. Авто перекинулося на дах. На щастя, ДТП обійшлася без потерпілих. 

На водія патрульні склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП без потерпілих) за порушення п.12.1, 13.1 ПДР України. 

Відео дня
Фото khmelnitskyy.driver

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Валерій Кунділовський

    Як думаєте, яка має бути швидкість, щоб машину догори колесами поставити ?
  • Руслан Гилевич

    Я сомневаюсь что скорость 20 км.
  • Ok Gut

    Щось не можу зрозуміти логіку "дописувачів". А що в місті і в його межах не потрібно освітлення? Чи оті жовті бліки по дорозі всіх влаштовує? Якісне освітлення входить в благоустрій міста, чи всі і так зійде?
  • Inna Kapeliukh

    Момент выделиться, чтобы тебя все увидели и похлопали в ладошки, а вот и наша дурочка😎
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up