Смертельна аварія неподалік Волочиська: вантажівка зіткнулася з легковиком

Смертельна аварія неподалік Волочиська: вантажівка зіткнулася з легковиком
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Водій легковика від удару загинув на місці.

  • Надзвичайникам довелось витягати його з авто за допомогою спецінструменту. 

В суботу, 5 листопада, на Хмельниччині трапилась жахлива дорожньо-транспортна пригода. На трасі М-30, що сполучає Хмельницький та Волочиськ, не розминулись вантажівка та легковий автомобіль. 

Неподалік села Лозова Волочиської тергромади зіткнулися лоб в лоб “DAF” та “SEAT”. Це трапилось близько 18.30, повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій

Відео дня

Від удару 39-річний водій легковика “SEAT” загинув на місці події. Він опинився заблокований у власному понівеченому авто. Місцеві мешканці викликали надзвичайників. 

Бійці ДСНС за допомогу спецінструментів відімкнули акумулятори обох машин від живлення. А після цього деблокували тіло загиблого водія з деформованого легковика.

Причину й обставини дорожньо-транспортної події наразі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, цього тижня трапилась ще одна аварія за участю фури та легковика. Це відбулось на Летичівщині. У середу, 2 листопада, близько 21.40 години на автодорозі «Стрий – Знам’янка» поблизу села Вербка зіткнулися 2 автомобілі. 

ДТП трапилась між автомобілем «Mercedes-Benz Axor» з напівпричепом під керуванням 25-річного громадянина Туреччини та автомобілем «Ford», за кермом якого перебував 21-річний житель міста Вінниця.

Внаслідок аварії водій легковика та його 19-річний пасажир отримали травми. Їх госпіталізували до Летичівської багатопрофільної лікарні. Детальніше про це читайте за посиланням.

Також на тижні у центрі Хмельницького трапилась аварія. На перехресті вулиць Свободи та Прибузької легковик зіткнувся зі “швидкою”. Автомобіль медиків перевернувся на бік. В салоні перебував черговий екіпаж та хворий пацієнт. Внаслідок ДТП в центрі міста ускладнився рух. На самому перехресті утворився чималий затор. Постраждали 5 чоловік, які знаходилися в “швидкій”. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up