Смертельна ДТП на Хмельниччині із п’яним поліцейським. Оголосили вирок

Смертельна ДТП на Хмельниччині із п’яним поліцейським. Оголосили вирок
  • Працівник поліції Волочиського відділу взимку цього року насмерть збив жінку.
  • Він був п’яний, а коли зрозумів, що накоїв - втік з місця пригоди.
  • Майже пів року тривали суди по цій справі.
  • Колишньому поліцейському вже оголосили вирок.

 Смертельна ДТП за участю правоохоронця сталася ввечері, 22 лютого, біля села Писарівка Волочиського району. Поліцейський, який був за кермом  «Opel Omega» збив 50-річну жінку, яка рухалася узбіччям у зустрічному напрямку. В результаті аварії потерпіла загинула. Правоохоронець втік із місця ДТП. Щоб його спіймати, було організовано план “Перехват”. 

Знайти автівку і самого поліцейського вдалося в сусідньому населеному пункті - Війтівцях. Згодом з’ясували: водій був за кермом п’яний. Рівень алкоголь в його крові становив 0,93 проміле, що у понад 4 рази перевищує норму. Поліцейського затримали, а за цю справу взялося ДБР.

Відео дня

Водієм, який насмерть збив жінку, виявився Дмитро Канарський - поліцейський сектору реагування патрульної поліції у Волочиську. Під час обрання запобіжного заходу, він пояснив в залі суду, чому залишив місце пригоди. Мовляв, не тікав, а від’їхав у аптеку, бо товаришеві стало зле. Його версію тих подій можете прочитати в матеріалі Смертельна ДТП за участю п'яного поліцейського: що відомо про підозрюваного і чому він втік.

Сьогодні, 11 серпня, у ДБР повідомили про оголошений вирок колишньому працівнику поліції. Його визнали винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого (частиною 2 статті 286 КК України). 

Чоловіка засудили до 3 років і 6 місяців позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами протягом 3 років. У Державному бюро розслідувань зазначають, що обвинувачений визнав провину, щиро розкаявся та добровільно відшкодував заподіяну шкоду.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Олена Лучковська

    ''Відшкодував заподіяну шкоду'' тобто оживив жінку ?
  • Арсенюк Сергіївна

    Другу хреново а людину збив нетреба ні швидку ні поліцію ні аптеки а ху ...
  • Олег Бленда

    Вот оху$$$ть есть  сбить етого судью или его близких родственника, тоже 3 года дадут???
  • Александр Кобяшев

    Умовно?))

keyboard_arrow_up