Смертельна ДТП на Хмельниччині: водія діставали з понівеченого авто

Смертельна ДТП на Хмельниччині: водія діставали з понівеченого авто
  • Аварія трапилась у Полонному вранці.

Ледь не щоденно на дорогах Хмельниччини трапляються моторошні аварії. Часто - з постраждалими. Про одну зі смертельних ДТП розповіли рятувальники.

Все трапилось сьогодні, 13 серпня, в Полонному, що на Шепетівщині. Там на вулиці Лесі Українки зіткнулись два автомобілі -  «Mazda Porter» та «Daewoo Lanos». Сталося це близько 5:30. Одразу на Службу порятунку надійшов виклик. Про це розповідають в управлінні ДСНС у Хмельницькій області. 

На місці події рятувальники діставали загиблого водія з понівеченого авто. Це був 77-річний чоловік. Пізніше надзвичайники здійснили превентивні заходи, аби не допустити виникнення пожежі.

Відео дня

Також внаслідок аварії травмувались двоє пасажирів обох автівок. Наразі інших подробиць в ДСНС не повідомляють. Обставини події мають встановлювати поліцейські. 

Читайте також:

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Els McKoval

    Так , як ганяють і нагло, цинічно, порушують правила, то краще, щоб ці невігласи і циніки усі перездохли, але в стовб, а не на людей
  • Сергій Рибак

    Аварії здійснюють молоді мажорики, яким безмоглі батьки купили посвідчення водія
  • ЧитачЧитачів

    Коли вже в старих пердунів почнуть відбирати водійські посвідчення. Зробити строк дії до 60-ти років.

    R Demir reply ЧитачЧитачів

    Даун, молодих вбивць - шизофреників і шизофрениць без довідки на адекватність  набагато більше ніж серед пожилих.Видно в тебе теж з кебелкою не все гаразд.. Лікуйся.

keyboard_arrow_up