Смертельна ДТП поблизу Красилова: одна людина загинула, четверо - травмовані

Смертельна ДТП поблизу Красилова: одна людина загинула, четверо - травмовані
Фото: ГУНП у Хмельницькій області
  • На автодорозі поблизу Красилова "Chevrolet" влетів у "Renault". 
  • Через ДТП загинув 63-річний водій "Renault". Травми отримали ще четверо пасажирів обох автівок. 
  • Поліція має перевірити винуватця на стан алкогольного сп'яніння. 

Аварія поблизу села Терешки Красилівського району сталася вчора, 28 січня, близько 17:10 години. 24-річний житель села Маленки на автомобілі «Chevrolet Aveo» їхав у напрямку до Теофіполя. Він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Renault Kangoo», за кермом якого був 63-річний хмельничанин. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області. 

Водій «Renault Kangoo» загинув на місці події. Його 56-річна пасажирка отримала політравму, перелом ребер, закриту травму грудної клітки та черевної порожнини. Її забрали до реанімації Красилівської центральної районної лікарні. Стан жінки — важкий. В автомобілі знаходилась також 9-річна дівчинка. У неї лікарі виявили гематому обличчя та забійну травму правої ноги. Дівчинку госпіталізували до травматологічного відділення районної лікарні. Її стан задовільний.

Корисне посилання

Всі пропозиції купити Chevrolet Aveo у Хмельницькій області зі 100 автосайтів на Аutomoto.ua!

Відео дня

У 42-річного пасажира автомобіля «Chevrolet Aveo» діагностували забійну рану вуха, а у 21-річного — перелом щелепи та ампутацію двох нижніх зубів. 

Водія «Chevrolet Aveo» затримали і посадили до ізолятора тимчасового тримання. Мають перевірити, чи він не був п'яним. По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ivan

    Марка авто "Chevrolet"
  • Ivan

    Вирви очі, а не стаття: "В автомобіі",  "чи вн не був п'яним"
  • Ivan

    1. Цитата: "Через ДТП загинув 63-рычний водій..." рЫчний?

    2. Shevrolet Aveo - https://uk.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Aveo

    Ви друкуєту одну статтю на двох з "Є"? Там такіж помилки!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up