Три смертельні ДТП на Хмельниччині: в поліції повідомили деталі

Три смертельні ДТП на Хмельниччині: в поліції повідомили деталі
  • За вихідні на Хмельниччині трапилось три смертельні ДТП. 
  • У поліції розповіли деталі. Що відомо?

Троє осіб загинули на Хмельниччині внаслідок ДТП, ще шестеро постраждало. Наразі слідчі встановлюють всі обставини подій. 

Одна дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 9-ої ранку вчора, 9 січня, на дорозі сполученням «Кам’янець-Подільський — Стара Ушиця». Там в межах села Слобідка-Кульчієвецька перекинулась вантажівка.  Загинув 50-річний пішохід. 

За попередньою інформацією поліції, того ранку 69-річний житель села Гуменці керував вантажівкою «Peterbilt» і не впорався з керуванням. Автомобіль з'їхав в кювет і перекинувся. До слова, сам водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав. 50-річний місцевий житель в той момент йшов узбіччям, як на нього перекинулась вантажівка. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

В поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть) ККУ. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення.

Ще одна смертельна аварія трапилась близько 21:30 поблизу села Цвітоха колишнього Славутського району. Там зіткнулись «Mercedes-Benz» та «Renault Megane», якими керували 32-річні жителі Шепетівки. В автопригоді загинув 32-річний пасажир «Mercedes-Benz».

Також до лікарні з важкими травмами забрали й 17-річну пасажирку автомобіля «Renault Megane». Медики обласні лікарні наразі оцінюють її стан як важкий. Травми отримали ще четверо людей. 
Як додають в поліції, 28-річній пасажирці та 27-річному пасажирові автомобіля «Renault Megane» медики надали допомогу без госпіталізації. А водія та 32-річну пасажирку автомобіля «Mercedes-Benz» госпіталізували до Славутської та Шепетівської лікарень. 

До слова, водій автомобіля «Mercedes-Benz» був п'яним за кермом. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення. Наразі слідчі дії тривають.

Про ще одну смертельну ДТП у Хмельницькому районі ми повідомляли раніше. Поблизу села Чабани зіткнулись «Mazda 6» з вантажівкою «MAN», якою керував 35-річний житель Черкаської області. На місці загинув 31-річний водій легковика - житель Вінниччини. Його 26-річна пасажирка постраждала. Дворічний хлопчик, який був в салоні, не травмувався.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрій Трач

    Кого винити тепер, за те що доріг немає, та ще й не посипають тим піском.Це халатність автодору.

    Сєрий Талемонюк reply Андрій Трач

    Андрій Трач А щоб їхали на 10 км. Повільніше а не швидше, то може таких випадків небулоб.
  • Denys Hlushko

    Бережіть себе будьте обережні на слизьких дорогах
  • Олег Панасюк

    Дріфтують "негідники" на "вичещиних посипаних" дорогах

keyboard_arrow_up