Тиждень ремонту Старокостянтинівського мосту: що роблять зараз

Тиждень ремонту Старокостянтинівського мосту: що роблять зараз
  • Тиждень тому аварійний міст через Південний Буг закрили на ремонт.
  • Робітники розкинули техніку і зривають асфальт.
  • Рух транспорту перекрили, пішоходи і велосипедисти поки вільно пересуваються.

 

Старокостянтинівський міст почали ремонтувати 8 серпня.  Роботи проводить ТзОВ “Західтрансбуд”.  За перший робітники взялись за переправу. Почали знімати асфальт на одній смузі дороги. Зараз вже перейшли на іншу. Цей тиждень ще триватиме демонтаж старого моста. Його капітальний ремонт може затягнутись щонайменше на чотири місяці. Та і самі робітники поки не кажуть, коли кінцевий термін здачі об'єкта. 

Сьогодні, 15 серпня, з самого ранку на міст зігнали багато техніки, лежать купи піску, землі і зірваного асфальту. Вже більше половини асфальтного покриття позривали. На черзі - пішохідна доріжка через сам міст. Аварійні балки і колони теж планують замінювати та укріплювати. За них візьмуться трохи пізніше.
Нагадаємо, на реконструкцію найстарішого мосту Хмельницького виділили 12,4 мільйона гривень. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

У повітрі літає купа пилу. Та пішоходів це не лякає. Від перехрестя з Прибузькою і до Зарічанської перегородили дорогу, поставили дорожні знаки. Та люди на них, схоже, не зважають. Сьогодні, 15 серпня, пішохідна доріжка поки залишається вільною для руху. Нею примудряються проскакувати і велосипедисти. Та, як кажуть у “Західшляхбуд”, скоро міст мають закрити для всіх без винятку. 

На перехресті лежить гора піску, поставили попереджувальні знаки


 

Один бік мосту поки не закрили від пішоходів і велосипедистів. Пішохідну зону теж скоро будуть знімати 

Старі балки і колони планують укріплювати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Лавренов

    Сделайте временный мост для пешеходов, почему мы должны полгорода обходить

    Патріот reply Юрій Лавренов

    та пішоходів і так ніхто не ущемляє. Всі хочуть коли і як хочуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up