Травмовані пасажири та 42 п’яних за кермом: хроніка ДТП у Хмельницькому

Травмовані пасажири та 42 п’яних за кермом: хроніка ДТП у Хмельницькому
Аварія на проспекті Миру 5 листопада
  • На проспекті Миру нетверезий водій скоїв ДТП.

  • На нього оформили відразу два протоколи та одну постанову.

  • Протягом минулого тижня сталося 34 аварії.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. Від 4 до 10 листопада у місті сталося 34 аварії. Це на 7 більше, ніж тижнем раніше. У ДТП отримали легкі травми 9 людей. Крім того, поліцейські спіймали 42 п’яний водіїв. Найчастіше їх ловили на Зарічанській. Таку інформацію надали в управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області

Не розминулися «ЗАЗ» та «ВАЗ»

Аварія сталася вранці 4 листопада на перехресті вулиць Шевченка та Франка. Як повідомила інспектор управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Середюк, зіткнулися автомобілі «ЗАЗ» та «ВАЗ». За попередньою інформацією, у результаті постраждали водії обох автомобілів. Їх госпіталізували. Справою займаються слідчі.

Відео дня

Був п’яний та скоїв ДТП

ДТП сталася 5 листопада близько 14-ої години на проспекті Миру. 48-річний водій автомобіля «ЗАЗ» скоїв зіткнення з іншим транспортним засобом. Згодом виявилося, що чоловік був п’яний. Огляд на стан сп’яніння патрульні перевірили за допомогою приладу «Драгер». Результат — 1,78 проміле, що майже в 9 разів перевищує норму (0,2 проміле). Додамо, що цей водій вже вдруге впродовж року попався нетверезим за кермом. У результаті ДТП обидва автомобілі отримали пошкодження. Патрульні склали на п’яного водія протоколи та постанови за такими статтями КУпАП:

Травмувалися двоє пасажирів

На Львівському шосе зіткнулися два легкових авто. Аварія сталася 8 листопада близько 19:20. Водій «Renault Duster» не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції. Внаслідок цього його авто зіткнулося з «ВАЗом». Автомобілями керували водії 69 та 44 років відповідно. Внаслідок аварії 57-річна пасажирка «Renault» отримала забій ноги. Медичну допомогу їй надали на місці ДТП. Ще одна пасажирка «Renault», 65-річна жінка отримала забій та підшкірну гематому гомілки. Її доставили травматологічного відділення міської лікарні.

Зіткнулися «Opel» та «BMW»

Аварія сталася у неділю, 10 листопада, на вулиці Тернопільській. Близько 15:00 там зіткнулися «Opel» та «BMW».  За попередніми даними, постраждало троє людей. Як повідомила інспектор управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Середюк, госпіталізували водія та пасажирку «BMW», а також пасажира «Opel».

Статистика ДТП з 4 по 10 листопада

Читайте також: Від початку року хмельницькі патрульні оштрафували понад тисячу пішоходів за порушення ПДР

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up