У Хмельницькому ремонтуватимуть тротуари та пішохідні доріжки (ПЕРЕЛІК ВУЛИЦЬ)

У Хмельницькому ремонтуватимуть тротуари та пішохідні доріжки (ПЕРЕЛІК ВУЛИЦЬ)
Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Ремонт зачепить майже всі мікрорайони міста. 
  • Розповідаємо на яких вулицях відремонтують пішохідні зони у 2023 році

У Хмельницькому провели тендерні закупівлі на виконання робіт з поточного ремонту тротуарів та пішохідних доріжок. Із переможцями уклали угоди. Підрядники працюватимуть у п’яти мікрорайонах міста. На яких вулицях ремонтуватимуть доріжки та тротуари розповіли у міській раді. 

Центр

У Центральній частині міста ремонтуватимуть ділянки тротуарів на 11 вулицях:

  • Відео дня
    /li>

Загальна площа ділянок, які мають відремонтувати становить понад 7 тисяч квадратних метрів. Фігурними елементами мощення вже відновили ділянку тротуару на вулиці Трудовій (площею 199 квадратів).

Виставка, Озерна

На вулицях Північно-Східної частини Хмельницького ремонтуватимуть 12 об’єктів загальною площею близько 2 тисяч квадратних метрів.

Наразі завершуються роботи на трьох об’єктах — це пішохідні доріжки на Зарічанській (поблизу будинків № 20/1, № 14/2, № 14/1). Також проходить ремонт на 4-х об’єктах: прс. Миру (біля будинків № 62, № 66, № 88) та на ділянці тротуару поблизу буд. № 31 на вул. Вінницькій.

Також запланували відремонтувати окремі ділянки тротуарів на вулицях Профспілковій, Джерельній та проспекті Миру.

Працюватимуть на окремих ділянках на вулицях Нижній Береговій, Верхній Береговій, Залізняка та пішохідну доріжку поблизу буд. № 6/1 на вул. Кармелюка. Загальна площа робіт становить 1,7 тисяч квадратів. 

Південно-Західний 

 

Відновити ділянки тротуарів запланували на таких вулицях: 

Загальна їх площа становить 3,777 тисяч квадратів. На даний час виконуються роботи на двох об’єктах— тротуари від вулиці Тернопільської до будинку № 12А та від вулиці Тернопільської до училища № 11.

Південно-Східна частина

У Південно-Східній частині запланували відновити ділянки тротуарів на таких вулицях: 

Загальна площа становить понад 3,2 тисяч квадратів. Фігурними елементами мощення вже відновили ділянки тротуарів на вул. Ракетників – 223,7 квадратів та вул. Петлюри – 45 квадратів. Розпочато роботи з улаштування тротуару на вул. Ранковій.

Загалом від початку року уклали понад 1000 метрів квадратних бруківки. У мерії додають, що ремонтуватимуть тротуари та пішохідні доріжки в межах наявного фінансування.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Алла Драгун

    кармалюка 8, жінканогузламала, з під‘ізду не вийти, машини колеса гублять, обіцяли 2 роки зробити тротуари
  • Елена Гелих

    Хочу вас попросить там где филармония есть клумба но вокруг неё не асфальт беда можно подвернуть ноги и виновных не найдёшь ведь там написано аллея счастливых так сделайте это счастье
  • Юрий Приходько

    Супер,показали плани на літо,а ви Дунаївецька отг, що можете показати людям які плани на літо ,покажіть хоч щось,бо таке враження що ви зарплати просто так отримуєте.
  • Олександр Йосипович

    Ви бачили дорогу біля дитячої обласної лікарні,і поліклініки, на камянецькі 94!!!!!!

keyboard_arrow_up