У ДТП на Хмельниччині травмувалася дитина та 17-річний мотоцикліст

У ДТП на Хмельниччині травмувалася дитина та 17-річний мотоцикліст
  • На вихідних сталися дві аварії із травмованими.
  • У поліції розповіли деталі. 

У суботу, 29 жовтня, в Дунаївцях зіткнулися мотоцикл та автомобіль. Сталося це близько 14 години, на вулиці Київська. За кермом «Volkswagen» був 51-річний чоловік. 

Внаслідок аварії 17-річний мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його доставили в травматологічне відділення Дунаєвецької лікарні. 

Інша аварія сталася в неділю, 30 жовтня, між селами Залісці та Балин. Близько 15 години там водій мінітрактора допустив його перекидання. Внаслідок цього постраждали його пасажири - 50-річний чоловік і 10-річний хлопчик. Їх обидвох госпіталізували до медзакладів.

Відео дня

За кожним із фактів слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють всі обставини.

Нагадаємо, 29 жовтня у Тернопільському районі перекинувся рейсовий автобус сполученням «Кам'янець-Подільський - Тернопіль». За попередньою інформацією, внаслідок аварії травмувалися 6 осіб. З них - одна дитина.

Читайте також: Погодинні відключення світла скасовані, - Укренерго

на дунаєвеччині слідчі з’ясовують обставини двох дтп з травмованими, які трапились протягом минулих вихідних

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up