У ДТП постраждали двоє дітей: підліток та півторарічне немовля

У ДТП постраждали двоє дітей: підліток та півторарічне немовля
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Аварія трапилась на Ізяславщині.

  • 14-річну та півторарічну доньок однієї із водійок забрали до лікарні. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась у понеділок, 19 грудня, неподалік села Радошівка. Зіткнулися легковик та вантажівка. Про це повідомляють у поліції. 

Відомо, що легковик “Ford Fiesta” врізвся у вантажівку марки "ГАЗ-33021". За кермом “форда” була 37-річна водійка. В салоні знаходилось двоє її доньок — 14-річна та півторарічна.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди діти отримали травми. Їх госпіталізували до Ізяславської багатопрофільної лікарні. Наразі стан їх здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Відео дня

Слідчі вже розпочали кримінальне провадження info і наразі встановлюють усі обставини події.

До слова, минулої ночі на дорогах держзначення працювало 6 машин та 6 працівників, ще 103 спецмашини та 145 шляховиків були в черговому режимі. 

Дорожники просять водіїв під час ускладнення погодних умов бути уважними за кермом, стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходів закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи.

— Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102, — додають в Службі автомобільних доріг в Хмельницькій області.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up