У Хмельницькому на переходах збили двох пішоходів

У Хмельницькому на переходах збили двох пішоходів
  • Постраждали 14-річний підліток та 58-річна жінка.
  • Аварії сталися на Шевченка та Довженка.

У Хмельницькому вчорашній ранок був складним для руху транспорту. Все через снігопад. У місті були великі затори. В тому числі й через аварії. Зранку в період із 6 до 11 години в місті було зафіксовано 9 ДТП.

Серед цих аварії дві із постраждалими. В обох випадках із пішоходами, які перетинали дорогу на нерегульованих переходах.

Відео дня

На вулиці Довженка близько восьмої ранку 36-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz» травмував 14-річного підлітка. Він йшов через «зебру». Хлопця госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні.

Приблизно в той самий час 33-річна водійка автомобіля «Mazda», рухаючись по вул. Свободи, допустила наїзд на 58-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переході. В результаті аварії пішохідка отримала тілесні ушкодження і була доставлена до лікарні.

 — За обома фактами слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій, — йдеться у повідомленні поліції Хмельницької області.

Читайте також:  «Збив і протягнув 500 метрів»: рідні про ДТП, в якій загинула 8-річна Олександра

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Діана Діана

    Водії майже всі в Хмельницькому прийнамні взагалі майже не зупняються. Їм байдуже чи зелене чи червоне, чи перехід чи ні, чи люди йдуть чи не йдуть. Газують і ще й сміються, коли ти вказуєш їм знадвору що їхня машина їде на зелений. Чому люди стали такі злі, поясніть мені....
  • Читач87

    Для Хмельницького це вже норма. Хмельниччани так як і більшість громадян України це люди - хами для яких не існує законів і правил.

    Поліція некомпетентна і непрофесійна на дзвінки взагалі не реагує, камери на дорозі це кіно для депутатів.

    Михайло Михайлович reply Читач87

    На жаль,ви праві
  • Vladislav

    Зверніть увагу, .як стоїть поліцейське авто. І де.
  • Читач34

    Владо, пора задуматись про переходи надземні в таких місцях , чи підземні , зараз неадекватні водії не дивляться на людей, вони не їздять, а літають .

keyboard_arrow_up