У Хмельницькому "Opel" збив пішохода. Чоловік помер

У Хмельницькому "Opel" збив пішохода. Чоловік помер
  • Аварія сталася неподалік зупинки "Адвіс".
  • За кермом був 25-річний хмельничанин.
  • Пішоходу було 57.

На вулиці Чорновола збили пішохода. Трапилося це після сьомої вечора. В цей час дорогу перетинав 57-річний чоловік. За невстановлених поки обставин його збив "Opel Asrta", яким керував 25-рчний водій. Обоє - мешканці Хмельницького.

Внаслідок аварії пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер у приймальному відділені Хмельницької міської лікарні.

"Автомобіль вилучено і поміщено на штрафмайданчик. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП", - повідомляють в поліції Хмельницької області.

Відео дня

Відзначимо, що пішохідний перехід, який зображений на фото поліції, є досить небезпечним. Він є нерегульованим. Тут часто трапляються аварійні ситуації й перейти дорогу пішоходам доволі проблематично, зважаючи на інтенсивність руху транспорту.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Лена Коваль

    Где только эта сволоч береться кто такое существо рожает ублюдок!
  • Віктор Рудий

    Куди падло летіло? В штрафбат гада.
  • Валерій Терменський

    Війна,всі на нервах,В багатьох скритий психоз чи депресняк,Багато людей переселенців(міста не знають)дороги в місті загружені .Тому всім ,а особливо пішоходам та на мою думку велисопедистам потрібно бути вкрай обережними та всім дотримуватись ПДР
  • Іванна Борецька

    От мені цікаво звідки у 25 річного Хмельничанина гроші на машину???? От тому і стають вбивцями з подачі безвідповідальних батьків. Машину дали, права купили. Надіюся покарання понесе належне, і тепер гроші не спрацюють.

    Ivanna Vit reply Іванна Борецька

    Там дуже погано позташований пішогодний, нульове освітлення і дерева які закривають пішохода повністю.....та щей в ночі

    Ivanna Vit reply Іванна Борецька

    Іванна Борецька ви не праві, не завжди батьки все дають і купують, в 25 вільно можна заробити на машину ніхто не говорить що йде мова про Audi останнього року випуску, і права теж не завжди купуються, так що не потрібно про це маштабно розповсюджувати.

    Елена Буркацкая reply Іванна Борецька

    Іванна Борецька, згідна щ вами окрім одного, з 20 років молоді люди їдуть в Польщу чи інші країни і можуть купити до 25 не лише машину, а і квартиру!

    Вадим Лисий reply Іванна Борецька

    Іванна Борецька машина коштує ~5000$

keyboard_arrow_up