У Хмельницькому пошкодили дві “Toyota”. Поліцейські шукають свідків аварій

У Хмельницькому пошкодили дві “Toyota”. Поліцейські шукають свідків аварій
Тут і далі фото УПП в Хмельницькій області

ДТП трапились в Центрі та на Озерній.

Останнім часом в обласному центрі почастішали випадки аварій, після яких порушники тікають з місця пригоди. Про це свідчить збільшення кількості повідомлень про пошук свідків ДТП. Поліцейські знову попереджають про 2 інциденти, винуватців яких розшукують. 

Перша аварія трапилась в період з 17:00 години 17 грудня по 09:40 годину 18 грудня. На парковці готелю “Поділля”, що на вулиці Шевченка, поблизу будинку № 34,  невідомі пошкодили бокову ліву частину легковика “Toyota Corolla”.

Відео дня

Приблизно в цей же період трапилась друга ДТП. Так, в період з 11:00 години 17 грудня по 11:00 годину 18 грудня, на вулиці Панаса Мирного, поблизу будинку № 7, зачепили передню праву частину автомобіля марки “Toyota RAV4”. Винуватця інциденту розшукують. 

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

Також додамо, що в області побільшало аварій, які трапляються на зимовій дорозі або в темну пору доби. Поліцейські просять усіх водіїв та пішоходів бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та носити світловідбиваючі елементи на одязі коли немає денного світла. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Елена Складанюк

    Хай шукають. Заодно і подивляться що робиться з паркуванням у місті! Хай поштрафують оленів трохи.
  • Віктор Боднарук

    Не приємна ситуація,но може слід ставити на парковку?А не кидати в дворах будинків бо їм так зручно.
  • Роганська Людмила

    А вони не хочуть шукаюти паркунів випадково?
  • Андрей Кузнецов

    Може актiвicти?

keyboard_arrow_up