На Хмельниччині 82-річний водій «Nissan X-Trail» на смерть збив велосипедиста

На Хмельниччині 82-річний водій «Nissan X-Trail» на смерть збив велосипедиста
  • 45-річний чоловік рухався проїжджою частиною на велосипеді.

Поліція встановлює обставини смертельної аварії у Хмельницькому районі. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 листопада, на дорозі біля села Кременчуки Антонінської територіальної громади.

За інформацією поліції, 82-річний житель села Ключівка на автомобілі «Nissan X-Trail» наїхав на 45-річного жителя села Малий Чернятин, який рухався проїжджою частиною на велосипеді. Трапилось це близько 17:30. 

Велосипедист від отриманих травм помер на місці. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті  286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Відео дня


 

Читайте також:

Смертельна ДТП поблизу Хмельницького: «Renault» наїхав на лежачого чоловіка

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрій Котенко

    Хто винен пізно розбиратися, шановні не економте на катафотах, жилетці, проблсковому маячку це в більшості таких ситуацій збереже життя, не раз особисто стикався з велосипедистами на трасі без катафотів! В ночі! Про жилетку світовідбиваючу взагалі мовчу, рятує тільки відмінне світло фар поміняв на хороші лінзи за якраз щоб бачити раніше таких велосипедистів або пішоходів
  • Читач42

    Старий пеньок
  • Юрій Мацьков

    82 роки і за кермом???

    Kostia Prytkov reply Юрій Мацьков

    Юрій Мацьков x-trail, не абишо

keyboard_arrow_up