У Хмельницькому районі «ВАЗ» врізався у вантажівку. Є загиблий

У Хмельницькому районі «ВАЗ» врізався у вантажівку. Є загиблий
  • За інформацією поліції, «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажним автомобілем.

 

Поліцейські встановлюють обставини смертельної аварії на Теофіпольщині. Відомо, що одна людина загинула, ще одна серйозно травмувалась.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 27 серпня на відрізку дороги між селами Поляхова і Кузьминці. За попередньою інформацією, 58-річний житель села Соснівка на «ВАЗ 2110» виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з вантажівкою «Renault», якою керував 43-річний чоловік із села Святець, що в Теофіпольській тергромаді. Аварія сталась близько 13:40, про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Внаслідок ДТП водій «ВАЗу» від отриманих травм загинув на місці події. Його 49-річна пасажирка, жителька села Соснівки серйозно травмувалась. Її госпіталізували до хірургічного відділення лікарні. Наразі її стан здоров'я оіцінюють як середньої важкості. 

Відео дня

За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого". Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте такожУ Гречанах «Volkswagen Jetta» злетів в кювет. Загинув 20-річний водій
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Максим Наумчук

    😢
  • Наташа

    27вересня?
  • Ярмульська Леся

    Кожен день врізаються, кожен день гинуть за необережності!!!Куди спішити,ще жити і жити! Дуже шкода і того що загинув 🙏і в того що в'їхали,але на превеликий жаль нікого не вчать  аварії бути обережними на дорогах!!!

    Віра Романюк reply Ярмульська Леся

    Леся ЯрмульськаЛеся Ярмульська да ви праві,що літають то літають.

    Ярмульська Леся reply Ярмульська Леся

    Віра Романюк все можливр,але більшість всі кудись летять і думають що вони безсмертні, саме обідно що гинуть люди,які не порушували правила

    Віра Романюк reply Ярмульська Леся

    Леся Ярмульська ця дорога спокійна,навряд чи він спішив.Це просто людський фактор,стало зле,і такі наслідки.
  • Вікторія Кравчук

    27 серпня

keyboard_arrow_up