У Хмельницькому скасують маршрутки на період карантину

У Хмельницькому скасують маршрутки на період карантину
  • Рішення прийняли у міськраді на виконання постанови уряду.
  • Хмельницький залишиться без автобусів та маршруток.
  • Тролейбуси працюватимуть у звичному режимі.

Всі діючі міські автобусні маршрути у Хмельницькому припинять роботу до кінця карантину — 24 квітня. Таке рішення прийняли у Хмельницькій міській раді на виконання постанови Кабінету міністрів.

Продовжать працювати лише тролейбуси. Курсуватимуть вони у звичному режимі. Кількість місць й надалі буде обмеженою 50% від сидячих (15—16 для міських тролейбусів).

Крім того, у місті запровадять тимчасові автобусні маршрути, які працюватимуть від завтра, 4 квітня:

Відео дня

Автобуси цих маршрутів будуть виїжджати з кінцевих зупинок у мікрорайонах о 07:00, 08:00 та 09:00. З кінцевих зупинок у місті будуть відправлятися о 17:00, 18:00 та 19:00.

  • №5 «Вул. Волочиська — Міська лікарня» (Волочиська, Західно-Окружна, Тернопільська, Молодіжна, Інститутська, Кам’янецька, Пушкіна, Івана Франка, Проскурівська)

Маршрут №5 почне працювати 6 квітня. Із Дальніх Гречан автобус за цим маршрутом буде виїжджати о 08:00, а від міської лікарні — о 17:00.

Скористатися тимчасовими маршрутами зможуть не всі. Доступні вони будуть для медиків та працівників інших критично важливих сфер, які забезпечують життєдіяльність міста. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко розповів журналістам vsim.ua.

Чиновник також сказав, що доки не виготовлять перепусток на спецрейси і не видадуть їх всім працівникам, всі автобуси та маршрутки міста продовжать роботу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (146)
  • Тривия Семела

    Що ж виробите, Як людям, які працюють, добиратися на роботу. Зранку сьогодні стою на Озерній, маршруток не має, багато людей, всі чекають, щоб сісти, а ходять тільки тролейбуси з фіксованою кількістю людей ви ж знаєте, що є люди, що кожного дня добираються на роботу і з роботи. Скажіть мені, як добиратися з Озерної на Інститутську і назад. Це питання треба переглянути. Пішки ходити дуже далеко.
  • Valya

    Це вже якось занадто.
    Не всі сидять вдома, є і ті хто працює.
    Не у всіх відмінний фізичний стан після 50 років, щоб щодня йти пішки з кінцевої Лезнево до ближніх Гречан.
    Це не правильно АБСОЛЮТНО!!!
    Абсурд просто.

    Настя reply Valya

    То ваші особисті проблеми, в країні олошений карантин

    Tany Vasiuc reply Настя

    Але ж ви самі чудово знаєте, що чимало установ продовжує працювати. Щоб забезпечувати нашу з вами нормальну життєдіяльність, доречі!

    Настя reply Tany Vasiuc

    А надо ли?
  • валентина

    И в ето самое время в Италии пик епидемии!!Людей находят мертвыми на улице или дома и даже не разбираются, нее уведомлюябт родственников В КРЕМАТОРИЙ И ВСЕ !!Крематории переполнены!!фНеуспевают! !Скорая помощь не берет трубку по три дня - а куда их веззти?? Так с трупами по пять днейдней дома  и ждут очереди . Медики заразились Не хватает медиков Уже студенты помогают в больницах

    И заробитчане кто не вернулся - не вернутся никак, невыехапть Сидят дома , по квартирам Выйти можно тока с собакой погулять Из притулков для етой цели позабирали собак Милиция записывает  данные, по часам токо можно выйти за провизией
  • Микола Коваль

    Якщо ми походимо пішки або поїздимо велосипедом якийсь місяць чи два і трішечки схуднемо то тролейбусів буде достатньо і стануть менші черги до лікарів.Якщо ти не є інвалідом то від спорту не вмреш а користі буде більше і гроші на продукти заощадиш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up