У Хмельницькому спинили 22-річного водія "під кайфом" (ФОТО)

У Хмельницькому спинили 22-річного водія "під кайфом" (ФОТО)
  • Огляд на стан наркотичного сп’яніння засвідчив, що водій знаходився під дією таких наркотичних речовин як опіати, амфетамін, метамфетамін та марихуана.

У середу, 2 грудня, близько 3-ї години, на вулиці Тернопільській в обласному центрі патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. За кермом був 22-річний водій.

Інспектори виявили у нього явні ознаки наркотичного та алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти освідчення за допомогою приладу "Драгер". Його результат показав 0,18 проміле. Окрім того, огляд на стан наркотичного сп’яніння засвідчив, що водій знаходився під дією таких наркотичних речовин як опіати, амфетамін, метамфетамін та марихуана. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції. 

Крім цього, під час поверхневої перевірки у чоловіка знайшли поліетиленові пакети з речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Відео дня

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, автомобіль евакуювали на арештмайданчик, а на водія склали два адміністративних матеріали, а саме :

  • протокол за частиною 2 статті 130 (Керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП,
  • постанову за частиною 4 статті 126 (Керування автомобілем особою, яка є позбавленою права керування) КУпАП.

Читайте також: Смертельна ДТП з двома підлітками у Волочиську: водія взяли під варту 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Борисас Моисеявичюс

    Нормально чувак отдохнул, а че барбитуры не влупил для полного набора?
  • Читач06

    крепкий организм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up